mitsorubi Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 stahl jsem si par homebrew her do psp :psp: treba lamecraft,mobile assault atd.... ale kdys to chci zapnout napise to: this game cannot be started.the data id corrupted :psp::psp: pls help co s tim ad dou zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 A nemáš náhodou oficiální firmware.. Nebo jinak má tvoje psp flash? Pokud nemáš flash tak pokračuj tady http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mitsorubi Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 nevim jestli ma flash. ja mam psp poprve. ted sem zjistil ze mi tam dou jen signed hry. ale hodne homebrew her a hlavne ty dobre jsem v signed nansel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Ok napiš co máš za PSP a jaký máš v něm firmware (to zjistíš když najedeš do Settings -> Sytem settings -> System Information) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mitsorubi
stahl jsem si par homebrew her do psp :psp: treba lamecraft,mobile assault atd.... ale kdys to chci zapnout napise to: this game cannot be started.the data id corrupted :psp::psp: pls help co s tim ad dou zapnout.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.