carny Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Moon. Moon je společnost kterou jsem založil já ( Jakub Kárník ) a Filip Zafčík. Zatím děláme jen hry a software. Hry na amatérský (GameMaker) způsob a Software již v pokročilém. Jsme 4 Členi. Postrádáme : Programátora. Někoho kdo umí dělat v Unity 3D. Zvukaře Video-tvořiče (Sony-Vegas ...) Komerci Reklamy Web ( jen wg www.moon.717.cz ) Čistě a jednoduše scháníme stejného "blázna" jako jsme my. Blázna co má sny něčeho v životě dosáhnout. Kontakty : ICQ : 365278297 Skype : mr.saliery PM Nebo tady do tématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 ty stránky sou hodně mad :D přeji vám hodně štěstí, blázen bych byl ale už vím jak tydle projekty dopadají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Prej GameMaker :D To zabalte. A jinak tim, ze reknete, ze mate spolecnost, zadnou spolecnost nemate. Koukal jsem do justice.cz a zadna odpovidajici tam neni. A co to je pokrocily zpusob? :D V cem delate ten software? Taky v gamemakerovi :lol: ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Když chcete rozjižďet takovej projekt tak si za 1)Udělejte lepši web 2)Viprdněte se na nějakej vlastní OS a hoďte tam Android jak to dělají všichni 3)Najděte si brigády ať nemusíte schánět sponzora ;) 5)A až budete mít hodně peněz tak zrušte tenhle ´projekt´ a užijte si je.Protože ve světě tabletů neprorazíte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 A jeste ted jsem si to precetl pozorneji :D V cem by vas tablet mel byt jako lepsi, nez ostatni? 1) v cene asi tezko. Kindle Fire ma lepsi HW a stoji jen 4000 Kc... Cinske zmetky s podobnym CPU, co tam chcete nacpat vy, se nabizi za 1500-2000 Kc... 2) nemate OS? Vis na kolik prijde takovy vyvoj vlastniho OS? A hlavne - proc ho delat, kdyz tu jsou uz hotove (android). A i kdyby ten vas byl lepsi, tak na nej nebudou aplikace - a to je to, co dela tablet tabletem. Tablet s OS bez aplikaci ke stazeni je uplne k nicemu... A hlavne mi nerikejte, ze je planujete delat v gamemakerovi. Jednak by to byly strasne sracky, dale by nestacil vykon CPU a hlavne by na tom musel bezet Windows a k tomu by bylo potreba x86 procesoru, coz s sebou nese spoustu nevyhod - vyssi cenu, zahrivani, vetsi spotrebu (tedy nizsi vydrz na baterie) a take nutnost pouziti starsich Windows, ktere nejsou na tablety vubec uzpusobene - Windows XP nebo starsi... Visty a 7 jsou na 500 MHz s 512 MB RAM nepouzitelne. 3) zadny investor vam prachy neda... zadat o ne s takovymi podklady a bez hotoveho prototypu a business modelu? Mrkni na par dilu Den D a pochopis, jak to chodi. 4) tloustka 1,5 cm je trochu moc, nemyslis? Tedy dalsi nevyhoda, oproti jinym tabletum... Zatim jsem nenasel, v cem by tento mel byt lepsi a unikatni 5) a cena by tedy bal 5000 Kc - coz je vice nez Kindle fire... 6) absolutne se v tom neorientujete. Jak muzete vnitrni flash pameti rikat "HDD"? Z cele teto vasi prezentace na mne pusobite detskym dojmem a nemuzu se zbavit pocitu, ze jste jen dva kluci ze ZS, kteri jeste nedospeli. Nejste dobri obchodnici - neumite to vubec prodat a nemate business model, nejste dobri programatori - gamemaker je spatny vtip a ten web vypada hrozne, nejste dobri designeri - ten web je humus (webgarden? Prosim?) a ani nejste ajtaci, pac je videt, ze tomu absolutne nerozumite. A s timhle chcete prodavat nejakej produkt a nejake penize od investoru? Na webu nemate ani sva jmena a mate tam jen "fake firmu" a mail... C'mon! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Ty voe a "podstudio" Carny Box dělá nejmenovanou střílečku z pohledu 3. osoby, něco jako CoD 2 :D Kucí, jak píše Artom...za ušetřený peníze jeďte radši do Legolandu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Na to Vám napíšu pouze tří písmena WTF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 A jeste ted jsem si to precetl pozorneji :D V cem by vas tablet mel byt jako lepsi, nez ostatni?1) v cene asi tezko. Kindle Fire ma lepsi HW a stoji jen 4000 Kc... Cinske zmetky s podobnym CPU, co tam chcete nacpat vy, se nabizi za 1500-2000 Kc... 2) nemate OS? Vis na kolik prijde takovy vyvoj vlastniho OS? A hlavne - proc ho delat, kdyz tu jsou uz hotove (android). A i kdyby ten vas byl lepsi, tak na nej nebudou aplikace - a to je to, co dela tablet tabletem. Tablet s OS bez aplikaci ke stazeni je uplne k nicemu... A hlavne mi nerikejte, ze je planujete delat v gamemakerovi. Jednak by to byly strasne sracky, dale by nestacil vykon CPU a hlavne by na tom musel bezet Windows a k tomu by bylo potreba x86 procesoru, coz s sebou nese spoustu nevyhod - vyssi cenu, zahrivani, vetsi spotrebu (tedy nizsi vydrz na baterie) a take nutnost pouziti starsich Windows, ktere nejsou na tablety vubec uzpusobene - Windows XP nebo starsi... Visty a 7 jsou na 500 MHz s 512 MB RAM nepouzitelne. 3) zadny investor vam prachy neda... zadat o ne s takovymi podklady a bez hotoveho prototypu a business modelu? Mrkni na par dilu Den D a pochopis, jak to chodi. 4) tloustka 1,5 cm je trochu moc, nemyslis? Tedy dalsi nevyhoda, oproti jinym tabletum... Zatim jsem nenasel, v cem by tento mel byt lepsi a unikatni 5) a cena by tedy bal 5000 Kc - coz je vice nez Kindle fire... 6) absolutne se v tom neorientujete. Jak muzete vnitrni flash pameti rikat "HDD"? Z cele teto vasi prezentace na mne pusobite detskym dojmem a nemuzu se zbavit pocitu, ze jste jen dva kluci ze ZS, kteri jeste nedospeli. Nejste dobri obchodnici - neumite to vubec prodat a nemate business model, nejste dobri programatori - gamemaker je spatny vtip a ten web vypada hrozne, nejste dobri designeri - ten web je humus (webgarden? Prosim?) a ani nejste ajtaci, pac je videt, ze tomu absolutne nerozumite. A s timhle chcete prodavat nejakej produkt a nejake penize od investoru? Na webu nemate ani sva jmena a mate tam jen "fake firmu" a mail... C'mon! Drsně ale výstižně řečeno.Nechtěl bych psát tolik vět kvůli tomuhle :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Prosinec 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 na tohle nemůžu říct nic jinýho než LOL protože jak sem říkal každej má sny, my si je chceme realizovat skoušeli jsme to ale většinou ty co sem psali nemají vůbec orientaci a jsou chytrý, až na toho Anonymuse. Jinak prosím o milé moderátory Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Už jen podle slova LOL si jde udělat obrázek a čeština taky nebude tvoje silná stránka ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Prosinec 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Já že nemám dobrou češtinu ? Pomlč prosímtě :D .. Nějak se tu nesnažím psát spisovně, ale každý den publikuji články které si čte denně přes 3000UIN ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 to musi byt poctenicko ... PS: lidi zacali po tom internetu hrozne hatovat ostatni, to je strasny :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Anonym má pravdu, radši od toho dejte ruce pryč :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Hyrlo : Proč píšeš do starého tématu ? :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 carny: To je někde zakázáno? Když nechceš aby ti tady někdo psal, tak není nic jednoduššího, něž téma zavřít :dots: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts