Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Na co si dat pozor při koupě PS3 slim

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Tak já mám pořád Fat, 80gb a jede jako nová ,, Žádný problém ,musím zaťukat ťuk ťuk ťuk ,haha a to jí mám skoro 3 roky, ,,

Při koupi musíš mít hlavně štěstí ,kamarád kupoval taky slim a novou ,jenže přišel domů a jen co to zapnul ,tak hdd mu odešlo,,,

takže oprava , asi po měsíci mu odešla mechanika, Znovu to dal reklamovat, jenže mu už dali novou ,,, .. s tou to měl taky, mysleli si v datartu ,že to dělá schválně hah ,,ale nenašli žádnou věc,která by říkala, ano je to Schválně,,, Takže dostal novou a šel jí vyměnit za Fat 160gb a mu jede a to je už použitá ...

• 0
Odesláno

Tak když jsem měl FAT 60 (320GB) tři a půl roku jak píšeš, tak taky chodila jak má :-)

Pak ale v sekundě bez předchozího varování zhasla a YLOD. Rozebrání prohřátí, nová pasta, všechno marný.

Teď tady čeká až jí někam vyhodím a pod televizí jí hned druhý den nahradila slimka 160 (320GB).

Jelikož už PSkům moc nevěřím, tak jsem jí koupil v obchodě, kde jde přikoupit další rok záruky (celkem tedy 36 měsícu), pak ať jde prdet.

A to jí používám jen na PlayTV nahrávání, přehrávání videí interních, nebo před DLNA. Blu-Ray byl ve FATce tak 4X, DVD 10X a hry co jsem dostal ve FAT starter packu každá jednou, čili mimo přehrávání nahraných pořadů se jí žádné zlo nedělo. Proto myslím, že o tom nemá cenu debatovat, páč Ti může odejít třeba teď, nebo teď a nebo až zejtra :-)

• 0
Odesláno
Tak když jsem měl FAT 60 (320GB) tři a půl roku jak píšeš, tak taky chodila jak má :-)

Pak ale v sekundě bez předchozího varování zhasla a YLOD. Rozebrání prohřátí, nová pasta, všechno marný.

Teď tady čeká až jí někam vyhodím a pod televizí jí hned druhý den nahradila slimka 160 (320GB).

Jelikož už PSkům moc nevěřím, tak jsem jí koupil v obchodě, kde jde přikoupit další rok záruky (celkem tedy 36 měsícu), pak ať jde prdet.

A to jí používám jen na PlayTV nahrávání, přehrávání videí interních, nebo před DLNA. Blu-Ray byl ve FATce tak 4X, DVD 10X a hry co jsem dostal ve FAT starter packu každá jednou, čili mimo přehrávání nahraných pořadů se jí žádné zlo nedělo. Proto myslím, že o tom nemá cenu debatovat, páč Ti může odejít třeba teď, nebo teď a nebo až zejtra :-)

samozřejmě i to se stát může ale ne u všech verzí PS3. já jsem tu svou též rozebral, abych se na ní podíval v jakém je po té době stavu a krom prachu, který skoro ucpal zdroj tam nebylo nic v nepořádku. pasta jako nová a ani kousek jí nechybělo. jinak u 60GB verze je problém v nanometrii těch procesorů. je to prostě moc a i když u Slima je nanometrie stejná jako u PC, tak spíš míň bych věřil Slimce, pač je to pořád stejný obsah výkonu, jenže ještě v menším prostoru. a proč říkám že u mojí verze se to stát nemusí? jestli mi někde najdeš někoho kdo dostal YLOD u CECHJ04 tak uznám že mi to hrozí taky.

• 0
Odesláno

:-) Já nikoho s YLOD u CECHJ04 hledat nebudu. Spousta lidí, co jim konzole na YLOD odešla, nemělo potuchy o tom, že je to YLOD a nemělo potuchy, jestli má třeba zrovna CECHJ04, čili, to pak asi těžko něco vyvozovat o poruchovosti konkrétní revize.

Já jen psal, že moje se odporoučela při přehrávání nahraných pořadů, protože nic jinýho nedělala a to v sekundě. Pasta taky vypadala ok a po 4 letech ani zase tolik zaprášená uvnitř nebyla. Skutečně neuvěřitelně málo na tak dlouhou dobu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu