Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Na co si dat pozor při koupě PS3 slim

witaHavr

Otázka

Ahoj. Rozhoduju se prodat me stare PS3 a koupit v Anglii PS3 Slim,,použite tak okolo 100/max 150liber. Chcu se ale zeptat na co si mám dat pozor? Ja slim najak poruchová jako PS3 Fat? Ylod Rlod nebo tak?

Nebo na jaky model Slim si mam dat pozor a nemam ho kupovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak já mám pořád Fat, 80gb a jede jako nová ,, Žádný problém ,musím zaťukat ťuk ťuk ťuk ,haha a to jí mám skoro 3 roky, ,,

Při koupi musíš mít hlavně štěstí ,kamarád kupoval taky slim a novou ,jenže přišel domů a jen co to zapnul ,tak hdd mu odešlo,,,

takže oprava , asi po měsíci mu odešla mechanika, Znovu to dal reklamovat, jenže mu už dali novou ,,, .. s tou to měl taky, mysleli si v datartu ,že to dělá schválně hah ,,ale nenašli žádnou věc,která by říkala, ano je to Schválně,,, Takže dostal novou a šel jí vyměnit za Fat 160gb a mu jede a to je už použitá ...

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak když jsem měl FAT 60 (320GB) tři a půl roku jak píšeš, tak taky chodila jak má :-)

Pak ale v sekundě bez předchozího varování zhasla a YLOD. Rozebrání prohřátí, nová pasta, všechno marný.

Teď tady čeká až jí někam vyhodím a pod televizí jí hned druhý den nahradila slimka 160 (320GB).

Jelikož už PSkům moc nevěřím, tak jsem jí koupil v obchodě, kde jde přikoupit další rok záruky (celkem tedy 36 měsícu), pak ať jde prdet.

A to jí používám jen na PlayTV nahrávání, přehrávání videí interních, nebo před DLNA. Blu-Ray byl ve FATce tak 4X, DVD 10X a hry co jsem dostal ve FAT starter packu každá jednou, čili mimo přehrávání nahraných pořadů se jí žádné zlo nedělo. Proto myslím, že o tom nemá cenu debatovat, páč Ti může odejít třeba teď, nebo teď a nebo až zejtra :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak když jsem měl FAT 60 (320GB) tři a půl roku jak píšeš, tak taky chodila jak má :-)

Pak ale v sekundě bez předchozího varování zhasla a YLOD. Rozebrání prohřátí, nová pasta, všechno marný.

Teď tady čeká až jí někam vyhodím a pod televizí jí hned druhý den nahradila slimka 160 (320GB).

Jelikož už PSkům moc nevěřím, tak jsem jí koupil v obchodě, kde jde přikoupit další rok záruky (celkem tedy 36 měsícu), pak ať jde prdet.

A to jí používám jen na PlayTV nahrávání, přehrávání videí interních, nebo před DLNA. Blu-Ray byl ve FATce tak 4X, DVD 10X a hry co jsem dostal ve FAT starter packu každá jednou, čili mimo přehrávání nahraných pořadů se jí žádné zlo nedělo. Proto myslím, že o tom nemá cenu debatovat, páč Ti může odejít třeba teď, nebo teď a nebo až zejtra :-)

samozřejmě i to se stát může ale ne u všech verzí PS3. já jsem tu svou též rozebral, abych se na ní podíval v jakém je po té době stavu a krom prachu, který skoro ucpal zdroj tam nebylo nic v nepořádku. pasta jako nová a ani kousek jí nechybělo. jinak u 60GB verze je problém v nanometrii těch procesorů. je to prostě moc a i když u Slima je nanometrie stejná jako u PC, tak spíš míň bych věřil Slimce, pač je to pořád stejný obsah výkonu, jenže ještě v menším prostoru. a proč říkám že u mojí verze se to stát nemusí? jestli mi někde najdeš někoho kdo dostal YLOD u CECHJ04 tak uznám že mi to hrozí taky.

Odkaz ke komentáři

• 0

:-) Já nikoho s YLOD u CECHJ04 hledat nebudu. Spousta lidí, co jim konzole na YLOD odešla, nemělo potuchy o tom, že je to YLOD a nemělo potuchy, jestli má třeba zrovna CECHJ04, čili, to pak asi těžko něco vyvozovat o poruchovosti konkrétní revize.

Já jen psal, že moje se odporoučela při přehrávání nahraných pořadů, protože nic jinýho nedělala a to v sekundě. Pasta taky vypadala ok a po 4 letech ani zase tolik zaprášená uvnitř nebyla. Skutečně neuvěřitelně málo na tak dlouhou dobu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu