macepete Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Zdravím,kúpil som synovi PSP,som v tomto ohľade lama,mám zopár otázok: 1. Instalace 6.20 PRO Permanent: rozbalte archiv 620PRO-B10.fix1.rar zkopírujte 620PRO_Permanent, PROUPDATE do složky PSP/GAME/ ........sú to foldery z PSP-Game? 2. spusťte 6.20 PRO-B Updater .....v daných folderoch sa nenachádza? 3. instalaci potvrďte tlačítkem X PSP se restartuje spusťte 6.20 PRO-B Permanent Patch .....v daných folderoch sa nenachádza? 4.čo mám v PSP spustiť aby som videl,čo sa nachádza na karte v PSP bez pripojenia PC ? Sú to asi otázky hlúpe pre väčšinu z vás ,ale predsa,pomôžte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 No sice nevím, co na tom nechápeš, ale budiž. Stáhneš ten 6.20 PRO B10 Permanent, rozbalíš to, otevřeš to atam najdeš složku seplugins a PSP, tak tu složku PSP otevřeš, pak otevřeš složku game a budou tam 3 složky PROUPDATE, fast_recovery a permanentpatch, tak připojíš PSP do PC, tam otevřeš složku PSP potom otevřeš složku GAME a do ní překopíruješ ty složky PROUPDATE a permanentpatch, pak odpojíš PSP od PC, v PSP najedeš na položku game, tam na memory stick, zmáčkneš křížek a tam se ti objeví dvě okýnka jedno s PRO UPDATE a druhé Permanent Boot Loader, tak nejdříve spustíš ten PRO UPDATER, až naběhne text tak zmáčkneš X a pak znovu X, až to najede do menu tak spustíš ten permanent boot loader a zmáčkneš X a potom O, to je všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macepete Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Čauko,tak som sa k tomu dostal až dnes,všetko prebehlo o.k.,ale teraz keď spustím v PSP Game s ISO hrami,vyhodí mi okienko Corrupted Data...Neviem kde je chyba.Pomôžeš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macepete Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 O.K.,poriešené,ISO folder som vytvoril v zložke Game,tam bola chyba...Teraz je ISO priamo na roote a fachčí to jak bejk. Maťo,veľké dík,na Vianoce som pripravený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
macepete
Zdravím,kúpil som synovi PSP,som v tomto ohľade lama,mám zopár otázok:
1.
Instalace 6.20 PRO Permanent:
rozbalte archiv 620PRO-B10.fix1.rar
zkopírujte 620PRO_Permanent, PROUPDATE do složky PSP/GAME/ ........sú to foldery z PSP-Game?
2.
spusťte 6.20 PRO-B Updater .....v daných folderoch sa nenachádza?
3.
instalaci potvrďte tlačítkem X
PSP se restartuje spusťte 6.20 PRO-B Permanent Patch .....v daných folderoch sa nenachádza?
4.čo mám v PSP spustiť aby som videl,čo sa nachádza na karte v PSP bez pripojenia PC ?
Sú to asi otázky hlúpe pre väčšinu z vás ,ale predsa,pomôžte...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.