Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ios

Artom

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Jestli mas sim na kterou je iPhone blokovaný tak můžeš update, jailbreak, unlock

jestli ale nemáš tak nemůžeš update, protože bys nedokázal dostat se na hlavní plochu = no jailbreak

stejně jsem to moc nepochopil sry :) dostal jsem ho do ruky a bylo mi řečeno že je z ameriky.Když chci aby to bylo na všechny české operátory a nemam nějakou sim,tak musím znovu unlock a jailbreak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

ok tak nejdřív otázka, byl ten iphone od nějakého operátora? Jestli ano je blokovaný pouze na něj, bez jeho simky iphone neaktivuješ (abys viděl ikony) takže po aktualizaci bys měl akorát obrazovku abys ho připojil k itunes a byl bys víš kde.

Jestli nebyl od operátora tak bych řekl, že ho můžeš normálně aktualizovat a dát svojí simku

jestli nevíš radši bych neriskoval.

Odkaz ke komentáři

• 0
jaký windows máš? doporučoval bych nastavit kompabilitu na xp a spustit jako správce, nevím jestli to je ono, ale já to pro jistotu dělám

omlouvám se,myslel jsem si že je to nějaká chyba.Ale zjistil jsem že to udělalo sn0wbreeze soubor a ten jsem měl nahrát do IP.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu