Artom Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Mam takovou blbou otázku.Kde mam zjistit jakej mam OS v Iphone 3g ? Dá se aktualizovat na novější?popř jak? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 nastaveni >obecne >informace >verze. Na 3g je nejnovější tuším iOS4.2.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 ale vubec nechápu to přeinstlování.Mam Iphone z Ameriky.Musím asi nejdříve unlock a potom můžu stahnout jakej koliv jailbreak?Nebo můžu už teď upgradovat z 4.1 na 4.2.1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Jestli mas sim na kterou je iPhone blokovaný tak můžeš update, jailbreak, unlock jestli ale nemáš tak nemůžeš update, protože bys nedokázal dostat se na hlavní plochu = no jailbreak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Jestli mas sim na kterou je iPhone blokovaný tak můžeš update, jailbreak, unlockjestli ale nemáš tak nemůžeš update, protože bys nedokázal dostat se na hlavní plochu = no jailbreak stejně jsem to moc nepochopil sry :) dostal jsem ho do ruky a bylo mi řečeno že je z ameriky.Když chci aby to bylo na všechny české operátory a nemam nějakou sim,tak musím znovu unlock a jailbreak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 ok tak nejdřív otázka, byl ten iphone od nějakého operátora? Jestli ano je blokovaný pouze na něj, bez jeho simky iphone neaktivuješ (abys viděl ikony) takže po aktualizaci bys měl akorát obrazovku abys ho připojil k itunes a byl bys víš kde. Jestli nebyl od operátora tak bych řekl, že ho můžeš normálně aktualizovat a dát svojí simku jestli nevíš radši bych neriskoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Prosinec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Ok díky.A jaká je výhoda novějšího OS?4.2.1?Mam 4.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Tak to ti nepovim, nesleduji zmeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Prosím,snažím se teď jailbreaknout sn0wbreezem Iphone 3G od O2 ale když se instaluje IRED tak mi to pořád hází chybu a zelenou obrazovku tak potom musím restore.Co dělám špatně pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 venda3 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 jaký windows máš? doporučoval bych nastavit kompabilitu na xp a spustit jako správce, nevím jestli to je ono, ale já to pro jistotu dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 jaký windows máš? doporučoval bych nastavit kompabilitu na xp a spustit jako správce, nevím jestli to je ono, ale já to pro jistotu dělám omlouvám se,myslel jsem si že je to nějaká chyba.Ale zjistil jsem že to udělalo sn0wbreeze soubor a ten jsem měl nahrát do IP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
Mam takovou blbou otázku.Kde mam zjistit jakej mam OS v Iphone 3g ? Dá se aktualizovat na novější?popř jak?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.