TomFortelny Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Zduř! mám tady jedno psp 2004 fw 4.05 8C mám připravený start na upgrade 6.20 pak bych tam jebnul 6.20 pro-Bx stejně tak jak kdysi na mém psp 3004.. ted se v tom už tak nevyznám jako kdysi, tak se radši zeptám jestli to jde i u psp 2004. díky! určitě to tady někde je, ale nemám čas to hledat. kdo chce poradí mi, kdo chce mít blbé kecy, že tu jsou tutoriály zavře za sebou dveře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Ano samozřejmě, že jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomFortelny Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Ok, díky. nebyl jsem si uplně jistý, tak se radši zeptám. Dřív jsem si na tom i trochu přivydělával a ted už to zas neumím :D OT kdyby chtěl někdo změnit kouření na e-kouření rád poradím na to jsem tady profík já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.