mates241 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Fakt potřebuju poradit nevim co s tim :-D Mám koupený CS 1.6 normálně přez Steam sice sem to už nehrál asi rok.. Ale teď když to znovu spustim tak se mi objeví jen na vteřinku hlavní menu a pak nic, jen černá obrazovka. Zkoušel sem reinstalovat a pořád nic i když sem hru stáhnul znovu tak pořád nic... u ostatních her taky koupených přez Steam takovej problém s žádnou nemam. Tak snad někdo bude vědět co s tim..:-D díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Stejný problém jsem řešil před rokem, ale nezjistil jsem čim to je :D Taky by mě to zajímalo, docala bych si to zase zahrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Tak co?! Poradí nám tu někdy někdo? Docala rád bych si to taky zahrál. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 no ja bych napsal Steamu nebo se kouknul na Forum Steam a tam určite nekdo bude mit stejni problem a nebo Google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.