xmy Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 K Vánocům budu mít pro PSP tuto hru. Máte jí někdo? Pokud ano, můžete sem psát různé zážitky, jak vás hra bavila, co se vám líbilo a nelíbilo nebo vaše rekordy. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Je to sice pěkná hra, ale celkem krátka, výborně ovladatelná, ne nijak moc těžká. Ale určitě nebudeš litovat "ovladatelnost suprová". Já mám L.A 100% tokyo 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmy Odesláno Prosinec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 To jsem rád, že je lehce ovladatelná. Krátkost mi ani nevadí, hlavní je kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Vůbec bych netvrdil, že je hra krátká... :D Připadá mi dost dlouhá, zábavná a dobře ovladatelná.... Myslim, že je to jedna z nejlepších závodních her na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmy Odesláno Prosinec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Wow, to jsem si zase vybral dobře. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 S Motorstormem pro mě 2 nejlepší závodní hry na psp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Wow, to jsem si zase vybral dobře. :D Jo, vybral sis hodně dobře... :D Midnight Club: LA a GTA:VCS jsou jediný hry, který jsem si koupil... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Já si jich na psp koupil asi 30 a ještě mi nějaké chybí, taky nelituju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Hra je to dlouhá a pro mě na psp nejlepší závodní. Dobrý tuning. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmy Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Už to nadšeně hraju, výborná hra! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.