jaroslav4772 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 při hrách kde je třeba použít analog tlačítko mě toto tlačítko nereaguje (jedná se o hry stažené. u originálek je to v pořádku) ostatní tlačítka fungují , co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Nemáš tam plugin Joysens, nebo nějaký podobný plugin? Nebo se koukni do recovery menu, jestli tam nemáš nastavený analog input na disabled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaroslav4772 Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Momentálně jsem v práci takže se ne můžu podívat na to nastavení,ale je divný že při koupené originálce toto tlačítko funguje(PS:co je to Joysens? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Joysens je plugin se kterým si můžeš nastavit citlivost joysticku, zablokovat joystick, a ještě něco ohledně joysticku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaroslav4772 Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 už to maká ,bylo to tím nastavením ,dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jaroslav4772
při hrách kde je třeba použít analog tlačítko mě toto tlačítko nereaguje (jedná se o hry stažené. u originálek je to v pořádku) ostatní tlačítka fungují , co stím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.