pieters Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Ahoj, jsem tu nový a hledal jsem něco aby šli pouštět DivX z Wii. Nejdřív jsem našel Mplayer CE na českém wiihack.cz ale začal se mi zasekávat a nebylo to ono pouštět to pořád přes homebrew. Brouzdal jsem dál po netu až jsem objevil WiiMC na wiibrew.org kde jsou i další zajimavé programy. zde je odkaz na WiiMC: http://wiibrew.org/wiki/WiiMC i videjko z youtube: download : http://www.wiimc.org/downloads/ Libí se mi to hlavně protože se nemusí spouštět z homebrew ale jde to naistalovat jako channel. Funguje mi to tak že jsem stáhl channel instaler a WiiMC 1.2. (new install), ten normalně jen vložíte do apps složky na kartu a z homebrew naistalujete channel instaler a je to :-) Dokonce v nastavení najdete i slovenštinu, takže určitě hodně z vás to potěší. Škoda že něco takového neudělalo Nintendo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Ahoj nintendo to neudelalo z jednoho prosteho duvodu... snazili se zabranit hrani piratskych her tim ze (hledam spravne slovo) "zablokovali mechaniku" takze neprecte nic jineho nez wii hru... nekde jsem ale videl moznost prevest video na SD kartu a takove video pak spustit pres PHOTO CHANNEL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacmel Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Doma v počítači mám program Xilisoft Video Converter. Ten převede všechny videoformáty na jakékoli jiné. Teď jsem se díval a jednou z položek tohoto programu je i video pro Nintendo DS a Wii, myslím, že to by mělo být ono. Sent from my Nexus S using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacmel Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Jinak je to Wii AVI video (mjpeg codec) Sent from my Nexus S using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.