Jump to content
  • 0

Stažené hry

gotwi

Question

Zdravím, potřeboval bych poradit. V pátek jsem si koupil použité Wii, které má být údajně již předělané tak, aby četlo stažené hry. Něco jsem o tom četl, ten můj v sobě již má nainstalován ten USB Loader a ty ostatní věci. Tak jsem si stáhl hru (Super Mario Galaxy), která má něco kolem 4,5GB a chtěl jsem jí dát na SD kartu, jenže karta jí nevezme, protože je v systému FAT32 a to nebere soubory větší než 4GB. Nevezme jí ani flashka, ani můj mobil, nic a přeformátovat na něco jiného se nedá. Tak teda nevím. Zkoušel jsem teda hru (.iso) vypálit na dvd a spustit, ovšem to také nelze. Poradí mi někdo, jak si tedy mohu hrát stažené hry, pokud bych je chtěl hrát (zatím) pouze přes sd kartu, na kterou stejně nemohu hru zkopírovat? Díky za případnou odpověd.

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Flashku jsem tedy přes toho managera naformátoval na WBFS, ovšem pak už mi tam přes managera nejde na ní hodit ta hra, když to zkouším, vypíše mi to nějaký chybový hlášky a program se vypne. Když jsem to naformátoval normálně přes PC zpět na FAT32, tak tam hra přes Managera hodit šla... Tak nevím. Zkoušel jsem to pak spustit přes ten loader (pokud to tak mám udělat), ovšem logicky mi to napsalo, že to není naformátované na WBFS, což jsem přes Wii udělal a hra byla v trapu, takže jsem tam kde sem byl.

• 0

Poradí mi někdo prosím? Na flashce mám hru zkopírovanou přes Managera přesně podle návodu v "jak flashnout jakoukoliv konzoli wii" Na kartě mám soubory také z návodu (ovšem na wii se mi na kartě nezobrazuje nic) Pokud spustím USB Loader GX na Wii, vyzve mě to, abych si flashku naformátoval, jinak že mě to nepustí dál. No a když to udělám, mám samozřejmě po hře. Jinak na Wii mám nainstalovený homebrew chanel a USB Loader GX. Co mám udělat, aby mi šli stažené hry?