Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

co radsi poridit?


Heath

Recommended Posts

V sobotu jsou vanoce a ja potrebuju pomoc. Koupit ps3 nebo xbox360? Doufam, ze sem tema zalozil v prislusne sekci, dyztak se omlouvam a presunte prosím.

Je mi jedno, jestli ja na xboxu nebo na ps3 malý rozdil v grafice.

Nebo jestli si na xboxu nepustím film a na ps3 ano. Stejne se dívam na dvd.

De mi o hry! Nejsnadnejsi stazeni hry do konzole a zadarmo. Cetl sem neco ze na ps3 to nejde, jen s nejakou verzi ps3 blablabla a na xbox prý ano.

Nejsem si jistej. Nejsem milionar abych si kupoval originalky. Chci si proste stahnout hru, vypálit, nejak stahnout do konzole a hrát.

Predem dekuji za jakoukoli pozitivní odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jelikož nemám flashlyho xboxe tak ti jenom povím co jsem odsaď pochopil z flashe.. flash se toči okolo 1000,- , poté musíš sledovat nějaký updaty, "překontrolovávat" disky , vypalovat na dvouvrstvé DVD značky Verbatim -R rychlostí snad 2,7x nebo nižší. Prej se už ten flash tolik nevyplatí, prý vychazejí pořád a pořád nový update.. nemůžeš hrát MP(jen na vlasní nebezpečí) nesmíš líst na live.. a tak Já opravdu nevím,ať mě opraví. Jelikož mám GOLD 16 měsíců tak si určitě v dohledný době nebudu flashovat xboxe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavni si jako nezkuseny flasher muzes porusit zarucni plombu napriklad a prijdes tak o moznost konzoli reklamovat, tech 500 za to stoji, nez se v tom stourat sam, to s PS3 bys to sam i zvladl, ale musis koupit konzoli s urcitym frimwarem, nevim kolik to ted je, downgrade predpokladam mozny neni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak proč si nikdo kupuje konzoli když nemá na to kupovat si hry.

A to je ňáká podmínka? Warez na PC, PSP, PS2.. berete jako samozřejmost, ale když se to týká třeba Xka nebo PS3, tak hned se objeví hemzy. :)

K tématu, pokud není podmínka online hraní (a vůbec když chceš hát stažený hry, tak online hraní moc deobrej nápad není), tak bych šel do Xka. Na Aukru jsem i několikrát viděl prodávat funkční "Phat" verzi za pěkných 1500 Kč, ovšem jak dlouho ta "funknost" vydrží nevím..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u PS3 není hraní stažených her zdaleka tak jednoduché, protože aplikovat "hack" jde tuším jen do FW 3.55 a hra nesmí ani vyžadovat vyšší FW, takže hraní nejnovějších her je vlastně nemožné.

U Xka je to mnohem jednodušší. Pokud nechceš hrát online přes XBL (nutno platit cca 150,- Kč měsíčně), pořiď si nové SLIM 4GB nebo starší phat a k němu si nech udělat RGH (investice cca 1.500,- Kč). Budeš pak moci hrát hry rovnou z externího HDD bez nutnosti je vypalovat a dále budeš moci využívat arcade hry, DLC obsahy ke hrám apod. Oproti flashi naprostý luxus, ta investice do RGH se určitě vyplatí. Pouze se musíš omezit na single player hraní...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu