krepi Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Nedaří se mně nastavit Xlin Kai implementovaný v RGH,vše mám nastavené,ale chvíli hledá a napíše Xlink Engine not found on network...,pomůže mi někdo s tím to nastavit jak se má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Taky me toto zajima, mam stejny problem. Nasel jsem tenhle aktualni navod, tak snad zabere. Budu to taky prilezitostne testovat :) http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?p=230710#230710 Dej vedet jak si dopadl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Tak zatím bez výsledku,nemohu však podle daného odkazu měnit nastavení v routeru,protože mám připojení,kde to mám natvrdo nastavené a nemohu s tím hýbat,určitě bychom se mohli domluvit na¨ICQ nebo Skypu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Ja ted na to nemel moc casu to vyzkouset. Myslim si, ze ale zatuhnu na stejnem problemu jako ty a to bude Router a pristup od operatora ven :( No jak bude volneji, zkusim na to kouknout a dam vedet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Jak tohle funguje ? To si stahni nejakej program kde vytvorim ucet a pak musim mit zapnuteho kompa a pak na Xku se prihlasim a nebo staci se nekde registrovat a nastavit vse na xku? // Tak uz me to frci ... ale nikoho nevidim a pak na chvili jsem nekoho videl,ale necham to na zitra. Snad to nekdo rozjede s prihlasovanim na online web to bude daleko lepsi ,nez saskovani a nastavovani pres pc. Urcite to nejak pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Jak si to zprovoznil?Ozvi se na Skype nebo ICQ,máš to v interní poště! Jinak vše se nastavuje v Xku,když máš RGH,jinak se musí přes PC,jen registrace byla myslím normálně na netu a pak se jen vyplní přihl.údaje.Určitě se ozvi,budu tu odpoledne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Vypnul jsem firewall a nastavil dle predchozi stranky ,ale rad by jsem ,kdyby to fungovalo bez pouzit pc. Myslel jsem si,ze se budu prihlasovat na : http://www.teamxlink.co.uk :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Jak to myslíš s pomocí PC?To máš propojené PC s Xkem kabelem? Máš prosím tě Skyep nebo ICQ,tam bychom se domluvili a zprovoznili lépe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Mam wifi router asus hack s upravenym fw a ke me do pokoje vede net kde to mam dale rozvedeny swhithem. Mel jsem za to ,ze by se online nastavil profil ,ktery tam mam jeste z dob banu na xko :) A pak na FSD dal jmeno a heslo a pripojil se.Coz takhle nejak nejde.Nechapu proc. Pokud to nastavim pres pc a pak se normal na xku pripojim,ale ja nechci,aby me tady bezelo pc a zaroven xko pokud to nejde jinym zpusobem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Tak už jsem to také rozjel,sice to jde přes ntb,ale to mně nevadí,potřeboval bych to otestovat s někým! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Tak ja tam jsem ... jaky mas tam nick ? Jestli se mam uvidime :D Jinak nechapu proc vidim online jen 6 her ,kdyz mam 15 her a 277 arcade :_( Uz jsem to pochopil jen neco funguje pres Xlink. Kazdopadne uz taham MW3 tam je asi 70 lidi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 // TOTAL MAZEC !!!! POJDTE HRAT LIDI CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 !! NEVIM SICE JAK JE TO MOZNY ,ALE NA XLINKU NEMAM MW3 ,ALE KDYZ JSEM TO NASTAVIL NA PC A PAK DAL HRU NORMAL HRAJU ONLINE A MAM PING ASI 6 .) JINAK JE TO MASO. MUJ NICK : QuicksilverCZ , chtelo by to pridat nekolik cechu ve vic hrach .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 To zni dobre, taky bych to bral rozjet. Melo by to u RGH prece fungovat i bez toho PC neeeee? Takhle se to delalo drive a jestli se to musi i nadale, tak je to pro me trochu zklamani. Kazdopadne to brzy taky testnu a pripojim se k vam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Zatím se to rozjelo pouze s PC nebo ntb,musí se spustit v ntb a pak se objeví na Xku Connect,na které se dá teprve kliknout a připojit,jiným zp.se mi to nepodařilo rozjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 ono je taky problem,ze online games neni MW3 .. nechapu jak je to delany ,ale po zalozeni na pc a nasledne pak zpusteni a vyhledani me to naslo asi 12 serveru po 108 lidma ... tak jsem do jednoho sel a maso :) Taky se me nelibi ,ze musim pritom mit pustene pc ,ale beru ,ze je tohle jeste v plenkach a nejde pridavat lidi do pratel ... neni to jeste hotovy. Kazdopadne jsem do budoucna zjedavej.Jinak jestli treba nedelame neco v nastaveni spatne,pac je tam toho taky tolik v xku co nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 nemuze nekdo udelat navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cosaman Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Mně se to podařilo rozjet ale pokaždé když zapnu a vypnu hru se to odpojí. Nevíte někdo jak udělat aby to bylo připojené pořád a aby se to připojovalo hned po puštění Xboxu? A s tím PC je pravda. Musí se v PC zapnout ten program XlinKai a pak se to podaří připojit když se zaregistruješ na jejich stránce a Xku si vypníš přihlašovací údaje. Já jsem to jakž takž nastavil přes tu jejich stránku a šlape to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 To ano ,ale pokazde musis zapnout pc + program a pak xko. Kdyby se to nastavilo a pak vypnul kompa a normal se to prihlasovalo na server a hral. Bylo by to takhle lepsi nez nechat bezet 4jadro a vse okolo a jeste xko. Snad se toho nekdy dockam .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cosaman Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Tak to je pravda. Beru, že někdo to mám zasunuté do PC ale pokud je to přes router, tak by to mohlo být nezávislé. Ale mně to dělá to, že se připojím a když zapnu nějakou hru a tu pak vypnu, tak se to odpojí a zase musím připojovat. To mně štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ja jsem to nak uz udelal ale mam tam jen Gears of war 3 nevite jak tam dat ostatni hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Ja nvm no me to furt ukazuje Muj nick na xlink Darkmatch has logged on a po chvilce hned Darkmatch has logged off Ale uz jsem hral gersko tak nvm no a stale tam mam jednu hru nevite co stim. A kdyz zapnu launch UI a pak se pripojim na xlink na xboxu tak se launch UI vypne a mam jen iknu v oznamovaci oblasti v pravo dole u hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Pls help zapnu v compu xlink kai UI na prohlizeci Chrome pak jdu do xboxu pripojim se a v compu xlink prestane ragovat zkousel jsem to pres program xlink v compu ale zase kdyz se pripojim na xku tak se xlink v compu vypne je to normalni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 jak se prosím připojím někam do hry?? na pc zapnuto, v xku pripojen na xlink, vidím kolik je kde hráčů, ale jak se někam dostat mi uniká. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Co jsem pochopil treba u MW3.Tak dej Xbox360 najdi MW3 a dale stiskni A a potom uvidis na pravo hrace a nalevo zamcene mistnosti. Staci stisknout Y a zapnout hru.Po nabehnu dej Multiplayer a pak SYSTEM neco / nevim tedkom presny nazev,ale me by si pak videt normal mistnosti s lidma kde se hraje a staci se pripojit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Kolik lidí takhle hraje po Xkai , je to něco jako obdoba Xbox Live , víc fubguje to jako Hamachi ale musím mít lidi v přátelích a nebo vidím i ostatní hráče hrajíci stejnou hru , funguje to pouze pro LAN nebo i internet mp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.