Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Hraje tam méně lidí než na Livu,podpora her je menší,v podstatě nejvíce jsou podporovány hry,které mají multiplayer a tzv. System.link,přes který se ve hře připojuješ do jednotlivých místností.Jinak je to obdoba Hamachi,jen nemusíš mít lidi v přátelích.

Bohužel hry na Kinect nejsou myslím vůbec podporovány,nebo je jich fakt minimálně,takže je to spíše pro hráče,co rádi střílejí,apod.,chce to zkusit a uvidíš,zda ti to bude vyhovovat,můžeš přes to hrát i když nemáš Flash ani RGH a funguje to samozřejmě po netu,jak LAN,tak i Wifi,ale rozjeli jsme to zatím jen i se spuštěným PC/ntb (to je pro RGH konzole),jinak program v PC musí být spuštěn vždy!

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Hraje tam méně lidí než na Livu,podpora her je menší,v podstatě nejvíce jsou podporovány hry,které mají multiplayer a tzv. System.link,přes který se ve hře připojuješ do jednotlivých místností.Jinak je to obdoba Hamachi,jen nemusíš mít lidi v přátelích.

Bohužel hry na Kinect nejsou myslím vůbec podporovány,nebo je jich fakt minimálně,takže je to spíše pro hráče,co rádi střílejí,apod.,chce to zkusit a uvidíš,zda ti to bude vyhovovat,můžeš přes to hrát i když nemáš Flash ani RGH a funguje to samozřejmě po netu,jak LAN,tak i Wifi,ale rozjeli jsme to zatím jen i se spuštěným PC/ntb (to je pro RGH konzole),jinak program v PC musí být spuštěn vždy!

A jede na tom třeba i ten nový Battlefield :D
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Odesláno

Zdravím...tak sem to taky nějak rozchodil...zkoušel sem jen CoD MW3...ale nějak se mi nepodařilo připojit se do žádné hry...Vidím místnosti s lidma,tak do nějaké vlezu a kliknu na Launch Game,spustí se hra dám multiplayer,System Link,Join Game a můžu mačkat refresh a nic nevidím. Jakou verzi hry používáte...???Zkoušel sem to i s title update a s žádným se mi nic neukázalo.Verzi mám 1.4.487

Odesláno
Zdravím...tak sem to taky nějak rozchodil...zkoušel sem jen CoD MW3...ale nějak se mi nepodařilo připojit se do žádné hry...Vidím místnosti s lidma,tak do nějaké vlezu a kliknu na Launch Game,spustí se hra dám multiplayer,System Link,Join Game a můžu mačkat refresh a nic nevidím. Jakou verzi hry používáte...???Zkoušel sem to i s title update a s žádným se mi nic neukázalo.Verzi mám 1.4.487

Musis mit verzi 1.0.419 zakladni jinak budes moci hrat jes s temi co maji verzi jako ty

Odesláno

Takze zadnej napad ani rada?

Panove mam problem tak se vas jdu zeptat Jak dostat 2x Xbox360 na hrani po xlimk kai v jedne siti? Jednoho mam rgh a druheho normal popripade oba rgh. ted mam jednoho na hlavni siti a druheho v podsiti jedou aba ale ne stabilne je nejaka moznost oba dostat do jedne site routeru

Takze zadnej napad ani rada?

[ATTACH=CONFIG]16021[/ATTACH]

• 4 weeks later...
Odesláno
cau uz jsi to nejak rozjel ? ja resim to jak se pripojit s dvouma xkama po kailinku nebo necem jinym s kamosem co ma jedno xko doma jeden na jednoho nam to jede ale dva na jednoho ne nevim jak presmerovat ty porty na routru pro vice xboxu :(

Jo jo rozjel diky podpore slecny s xlink kai. Je to jednoduche. Musis mit xka na stejne siti lan pod jednou maskou a na pevno dane ip. Na centralnim pc static ip smerovanou na router s otevrenym portem 34525 a misto portu 30000 v xlink kai nastavis 34525 a spoutis to prez launch gui

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu