Dawyx Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Zdravím, opět mám dotaz a nikde jsem ho tady nenašel, možná, že tu je, ale to je teď jedno. Když si koupím hru na PS3 Store, tak se mi stáhne na HDD, ale co když dojde k poškození HDD nebo prostě se tam něco semele. Budu tu určitou hru mít jakoby už napořád nakoupenou pod svým účtem a tím pádem si ji budu moc kdykoli stáhnout nebo je to jenom jednorázové? Omlouvám se za ne moc dobrý slovosled, ale to jsem prostě já :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 nemam zkušenost ale jelikož se tu prodávají sloty na stažení her tak jsem pochopil že jí můžeš stáhnout až 5x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Vše co jsi stáhl najdeš v PSN profilu, položka download list. Na tu samou konzoli můžeš stáhnout kolikrát se ti zlíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Ahoj, stáhnout si jí můžeš kolikrát chceš a lze sdílet zakoupenou hru ve 2 lidech ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Zdravím, opět mám dotaz a nikde jsem ho tady nenašel, možná, že tu je, ale to je teď jedno. Když si koupím hru na PS3 Store, tak se mi stáhne na HDD, ale co když dojde k poškození HDD nebo prostě se tam něco semele. Budu tu určitou hru mít jakoby už napořád nakoupenou pod svým účtem a tím pádem si ji budu moc kdykoli stáhnout nebo je to jenom jednorázové? Omlouvám se za ne moc dobrý slovosled, ale to jsem prostě já :-D pokud si koupis hru na psstore,tak si ji pod svym uctem muzes stahnout treba 1000x (delete,download) a se stejnym prihlasovacimi udaji si ji muzes stahnout na jinou konzoli. Sony tedka omezila ucty z 5 (konzoli) na 2 konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawyx Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Tyjo díky za bleskurychlé odpovědi, tak to je jak jsem chtěl aby to bylo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.