SSuk Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Pls jde nejak downgreadnout psp s oficiialnim 3.30??? pandoras mi nejde spustit. Hlasi mi to chybu. diky za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Petersss Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Pomocí nepachované verze gta lcs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hipox Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Nebo za někym zajdi ať ti to udělá, to tě vyjde levněji než schánět umdčko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anonymous_ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 kde bydlis? ja ti ten dg udelam v Praze, staci se mi ozvat po pm.. pandora aplikace nejde spustit, protoze ji logicky na ofiku nespustis, ze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SSuk Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 verzi gta mam (POKUD MYSLITE S INSTAL FIRM.: 2.00). je tu nekde navod??? Hodite mi sem pls link??? Diky (jsem z chrudimi popřípadně Letohrad) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted October 8, 2007 Moderators Report Share Posted October 8, 2007 Fw 3.30 jde downgradovat jedine pres umd lumines , Gta downgrad je mozny provist do fw 3.03 . Takze mas dve moznosti , bud si sehnat umd lumines , nebo nekoho s pandoras batery a magic memory stick . Jina moznost neni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SSuk Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 a cely ten postup (pandorinu baterii a magic memory) vytvarim na psp s ofic. firmem nebo s m33??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted October 8, 2007 Moderators Report Share Posted October 8, 2007 potrebujes na to psp fat s custom fw , na ofic fw to nevytvoris :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SSuk Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 ok. takze magic memory stic a tu baterii zmenim jen v 3.71 m33-2. ok a pak to prehodim do psp s ofic. firmem a downgreadnu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WoKo_O Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 precti si navod..je v sekci tutorialy..nemusi to bejt jen 3.71M33 muze to bejt jakej koliv CF nebo FW 1.5..;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Anonymous_ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ok. takze magic memory stic a tu baterii zmenim jen v 3.71 m33-2. ok a pak to prehodim do psp s ofic. firmem a downgreadnu??? presne tak a nemusis to vytvaret na 3.71 m33 ale na jakymkoliv CF.. a na tej 3.71 m33 by jsi potreboval 1.5 kernel... takze doporucuju jinej zrovna.. proste vse vytvoris na CFku, pak jen magic MS a pandoru vlozis do psp s ofikem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
SSuk
Pls jde nejak downgreadnout psp s oficiialnim 3.30??? pandoras mi nejde spustit. Hlasi mi to chybu.
diky za pomoc
10 answers to this question
Recommended Posts