adamek112 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Pochlubte se co nosíte na uších... Já osobně Ozone attack :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
General_Lee Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Nenosím na, ale v uších. Mám Koss Pathfinder, mám je hlavně kvůli bicím, zamačkám pěnu, narvu do uší a slyším skvěle jak bicí tak mp3. Jsou prostě super, i na hraní her jsem s nimi spokojenej, na matche v CoD zatím nezklamaly :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 špunty na hraní ? to musí bejt vážně pohodlný Koss porta pro na ven, SteelSeries Siberia V2 green na doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
General_Lee Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Ještě mám Koss UR/29, s těmi spíš hraji. Ale jinak mi špunty vůbec nevadí, nejsem už tolik náruživý hráč pc her aby si musel vybírat sluchátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Koss ur40 mam uz 2 a nemuzu si vynachvalit fakt bezva :) Ale tak kazdemu sedi neco jineho ze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Genius HS-G500V Gaming, hrajou dobre ale strasne z nich bolej usi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Herní sluchátka z kterých bolí uši jsou ti na nic.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Razer Chimaera :) a hodně spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 tritton ax pro (popř. sennheiser hd 555) na hry a sennheiser cx 300 na ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 originál od Eplu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MC Ferko Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Monster Beats Solo HD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Co se týče u kompu, jakože i z mikrofonem a tak tak momentálně nic, co se týče normálně tak Skullcandy Lowrider Rasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Koss Porta PRO a nějaký Sony MDR (nevím přesně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Co se týče u kompu, jakože i z mikrofonem a tak tak momentálně nic, co se týče normálně tak Skullcandy Lowrider Rasta Nad těma jsem přemýšlel taky, ale připadly mi hrozně plastový! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Nad těma jsem přemýšlel taky, ale připadly mi hrozně plastový! Já se rozmýšlel mezi Skullcandy Lowrider Rasta a Skullcandy Hesh Rasta, obojí mi přišly skvělé ale nakonec jsem si vzal Lowridery, a opravdu to není špatná volba, všem doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Nojono ;)...ale myslím si, že za tu cenu se dají pořídit i lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Na doma Creative Fatality Gaming Headset... na ven A-Jays one, obojí super na tu cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Na doma Creative Fatality Gaming Headset... na ven A-Jays one, obojí super na tu cenu :) měl jsem A-jays two a už bych si je nikdy nekoupil, hrály celkem dobře, ale hned se pos*aly :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 měl jsem A-jays two a už bych si je nikdy nekoupil, hrály celkem dobře, ale hned se pos*aly :// Jo? Já měl cenovej limit 500kč tak jsem hledal a dočetl se že tydle jsou do té částky asi nejlepší. Mám je asi měsíc a zatím si nestěžuju, hrajou dost dobře na tu cenu, chovám se k nim jak k dítěti tak snad vydržej :D Navíc maj 2 roky záruku tak co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Razer Charcharias. Ale momentálně mám dilema. Buď pořídím: 1. http://www.razerzone.com/swtor/headset nebo si počkám na 2. http://www.razerzone.com/tiamat/en.. A nebo se na to vy*eru a nechám si tyhle fajnový drobečky co mám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Xbox 360 Wireless Headset Black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Xbox 360 Wireless Headset Black Tohle není xbox topic, ale topic v PC sekci, a to mimo jiné znamená že se tu nebavíme o těchle headsetech, ale o normálních sluchátkách tohohle stylu: http://image.srovname.cz/cz/500/1365655/skullcandy-hesh.jpg Pochybuju tedy, že tenhle wireless headset používáš na PC, MP3 nebo na čem k poslouchání hudby a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Osobně mám k počítači Razer Carcharias a na ven či cesty Beats by Dr.Dre Solo HD a justbeats solo + beats tour. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 špunty na hraní ? to musí bejt vážně pohodlnýKoss porta pro na ven, SteelSeries Siberia V2 green na doma. Pathfindery jsou pohodlný, 100x víc jak jakýkoliv "ušáky" ... když jsi je neměl v uchu tak o nich nemel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.