Jeffik Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Ahoj, mě nejdřív šlo všechno. Přes Yaris swap jsem pak přidal celej balík a teď, když dám customize avatar, tak to nic nedělá. Jen se tam točí to kolečko. Když najedu na HDD a avatar items vidím tam celej tem balík (asi 6000ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Tak a avatary mám šedivé. Asi budu teď potřebovat to co Adioflip. Jak jsi to vyřešil???? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 pokud ti avataři nejdou bude to chtít asi update jen si dej pozor aby byl stejný jako dash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Ok, díky za radu. Zítra zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Ahoj, tak se to napůl probralo. Avataři už nejsou šedí,ale pořád se jen točí kolečko na zeleném pozadí, když je chci upravovat. Je jedno jestli vytvořím nový profil nebo to dělám u upraveného na live. Update mi nejde. Napíše mi to, že už tam je. Jde k tomu update nějak přinutit nebo jiné nápady v čem může být problém???? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 otázka kolik tam máš věcí jestli hodně tak to smaž a zkus jenom třeba 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Ok zkusím a prosím tě nevíš v které složce jsou ty základní??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Tak jsem jich tam nechal 69 a výsledek pořád stejný. Jestli jsou v Content i ty standartní, tak jsem je možná omylem smazal už dřív a proto si myslím, že mě to tam nechce pustit. Nemohl by jsi mi hodit nějaký link a složku v které mají být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 vše je na první stránce kopíruji přes content manager zkus někam upnout profil a já se podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Ok udělám to, ale nemyslím, že to vyřeší problém. Teď jsem oba moje profily přesunul na flashku, všechny avatar items jsem schoval, takže v NXE jich je 0kb, vytvořil jsem nový profil a je to stejné. Jen se točí kolečko. A na první stránce je jen, kde profil najdu a ne kde jsou ty základní avatar items, které tam jsou ikdyž žádné nepřidáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Profily: http://uloz.to/xJZoE9Pv/e00004f5aeb44041, http://uloz.to/xGpvXKcE/e0000588aeb44041. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.