koreko Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Zdárek.Já,i ostatní dobře znáte GOW ...Ostatně má hodně fandů,a tím jsem i já.A velmi mně sklamalo to,že Poslední 3ka je jen na PS3..Tak bych se chtěl zeptat,Nešlo by hra na PS3 předělat do PSP? Ostatně když to šlo i z PS1,tak by to mohlo jít i z PS3 ne? :bash: PS:Zdržte se prosím stupidních odpovědí tipu:pořid si PS3 :wohow: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 ne takových témat už tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 PSP by PS3 hru absolutně nezvládlo... :D Je to nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Tak to je škoda :cry: a nešly by změnit parametry?Nebo to dat do PC, a ovládat přes yopad nebo přes PSP??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 PSP nemá šanci rozchodit PS3 hry. Nemůžeš srovnávat 300MHz procesůrek a 9GHz monstrum (nevím jestli zrovna 9GHz ale tak nějak podobně). Stejně tak nemůžeš srovnávat PC a PS3, je to jiná platforma, pokud to sami vývojáři neportnou na PC, tak se hry nedočkáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Jaj 9GHz? Tak to je macek :D Už vím,co pod stromeček (příště :D ) Jinak je to smůla,když se toho nedočkám na svojem PSPčku :( :( :cry: Tak Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.