Jump to content
  • 0

RROD a servisvbrne.cz

piszkot

Question

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Jj mel jsem RROD a daval jsem jim to na opravu, oprava trvala priblizne 14 dnu, jsou tam docela ochotni, borec mi popisoval postup jak to delaji a podobne, navic ti tam pak hodi i novy teplovodivy pasty, ktery jsou hodne kvalitni. Xko jsem si nechal oprapovat kolem 15.10. a doted mi jede uplne v poho. Takze za me muzu doporucit. Je pravda, ze nekde nabizeji reball treba i za 700 - 1200 Kc teda o polovinu levneji, ale co jsem se s tim prodavacem bavil tak vetsinou ani nejde o reball ale o reflow, neboli ti tu desku jenom lehce prohreji a to pry pomuze tak na dobu nekolika tydnu. Rikal ze kdyz delaj oni reball, tak komplet vymeni vsechny ty kulicky a desku specialne prohreji, deska ma totiz ruzny zony a na kazdou zonu se musi pouzit jina teplota.

• 0

premyslel jsem taky o koupi jineho xka ale mam benq mechaniku kterou si vzdycky flashuju sam a u novych xboxu bych to musel uz davat nejakemu flasharovi protoze na to uz nemam ty udelatka. To radsi hodim na opravu a mam zaruku na to pul roku takze bych do tady toho jeste zainvestoval...

A tu desku bych si prave dokazal prohrat sam mam horkovzdusku ale zase na to prekulickovani to uz je na me moc... a to radsi dam 2000 a vim ze mi to prekulickujou nez abych dal 1000 jen za prohrati krerre si muzu udelat sam....

• 0

Staci si udelat RGH a pak to taky nemusis nikomu posilat... A hlavne to staci udelat jednou a pak nepotrebujes uz ani zadnou mechaniku. A zda se mi jako nesmysl, ze to kompletne prekulickuji - jelikoz to ani nemuze nic ovlivnit. Kdyz se to nahreje tak, aby se to rozteklo, tak to staci k tomu, aby to vyresilo studenace. Komplet vymena "cinu" je dle meho nazoru uplne zbytecna. Je to asi jako kdyby ti odesly gumicky na steracich a ty jsi vymenil misto tech gumicek rovnou cele sterace (uplne zbytecne a nesmyslne)...

• 0

Jestli máš zájem tak organizuji hromadnou opravu, na IR BGA REBALL stanici se ZÁRUKOU 6 MĚSÍCU. Za polovinu ceny. Chybí nám už jen 3 desky. Jestli se chceš přidat, tak napiš do PM nebo na Hrubeec/@/seznam.cz Info o servisu: http://www.servisvbrne.cz a na ukázku o co jde video:

http://www.youtube.com/watch?v=4XK0s0-gGuI