wojan Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Mam problem ve skole mame wifi sit a tak sem se chtel s psp pripojit coz se mi povedlo dostal sem se dokonce i na seznam ale chtel sem se treba prihlasit na traviana a nejdal sem se dostal na prihlaseni jak je to mozny ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ski Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 A kde je problem? co nejde? (to ze to ma vypadky...to bude asi signalem..mala kvalita,neco ho rusi atd...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wojan Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 A kde je problem? co nejde? (to ze to ma vypadky...to bude asi signalem..mala kvalita,neco ho rusi atd...) no proste zadam nick a heslo dam prihlasit a po nakych 5 min me to hodi na seznam kde sembyl predtim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ski Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 bud blbe mackas tlacitka.. :D a nebo travian je flash narocna... kterou neutahne a treba ji ani nezobrazi;) nech si poradit kdo ma psp doma a hraje to ;) ama i fiwi sit :).. treba pomuze ptze to bude asi tou narocnosti... a samo te to tam hodi? nebo to vhodi nejakou hlasku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wojan Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 a samo te to tam hodi? nebo to vhodi nejakou hlasku? prave ze samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zozy Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 zkus vypnou javascript v nastaveni me to pomohlo:wohow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 siki Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ja jsem ted na psp pripojeny ale travian nehraju nebavi me to ale pokud mi na pm posles adresu tak to hned vyzkousim Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 siki Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 sryjsem zapomel kdyz jsem na psp tak se na pm nemuzu jaksi dostathod to sem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 schoking Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 tak mate ve skole filtr na urcite stranky a nebo jeste filtr portu atd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 schoking Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 a nebo psp neumi nejake veci treba nepodporuje nejaky script atd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 siki Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 no to asi nepude protoze jsem se ted nemohl zaregistrovat neslo to z psp to bude asi flasham nebo necim takovym proste to nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lamster Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Mám dotaz byl jste nekdo na youtube s psp?bo ja se pripojim ale nenacita mi video ja nevim jak mam do psp nahrat nejaky internet player..:D predem diky za odpoved.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 siki Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 musis mit program jinak zadne video z netu na psp neprehrajes ani nektery flash protoze psp nestiha Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zozy Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 stahni si psptube Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wojan Posted October 9, 2007 Author Report Share Posted October 9, 2007 tak mate ve skole filtr na urcite stranky a nebo jeste filtr portu atd.. Zadnej filter tam nemame na nootu se pripojis i na Pecko. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wojan
Mam problem ve skole mame wifi sit a tak sem se chtel s psp pripojit coz se mi povedlo dostal sem se dokonce i na seznam ale chtel sem se treba prihlasit na traviana a nejdal sem se dostal na prihlaseni jak je to mozny ???
14 answers to this question
Recommended Posts