Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zápis mvk na HDD a mvk v ps3

WoodySalamadr

Otázka

Zdravím, prosím mám dva problémy, za prvé nevite někdo jak zpustit filmový soubor který je ve formátu mvk na PS3 a za druhé nevíte proč, když mám terový hard disk mi nejde na něj nejde nahrát film, který má ubohých 10 giga a je zrovna také ve formátu mvk poradtě prosím pomoc sem z toho v pasti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj, na HDD pokud ho mas ve formatu FAT32 nedas jeden soubor vetsi 4-5 GB vetsi to proste nevezme.

A na PS3 jde prehrat mkv jen skrz PC a nejakej program a pak se to streemovalo do PS3 po domaci siti tusim, nekde to tu bylo rozepsany.

Pokud chces na svuj HDD nahrat vetsi soubor nez 4-5 GB musel by byt naformatovanej na NTFS ale zase ti ho neveme PS3.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak není to 4-5GB, ale přesně 4GB, na který je FAT32 omezeno. btw streamování videa z PC do PS3 a pak až do TV mi osobně přijde jako naprostá blbost, to to rovnou můžu pustit z PC do TV a nemusím mít zapnutý další zařízení :)

edit: Ještě doplnění. MKV je jen kontejner pro video, zvukový stopy, titulky... takže ve většině případech si stačí jen v konvertoru nastavit požadovaný parametry a za pár minut máš soubor, kterej PS3 zvládne sama o sobě a je to určitě lepší, než nějaký live streamování ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

s tim 10GB filmem je to jak pise tigi, FAT32 to limituje

Pokud máš CFW tak mkv jde spustit přes showtime(zase si limitovanej FAT32 takže musíš na interní HDD)

pokud máš normální OFW tak máš možnost film překonvertovat a rozdělit po 4GB aby se dal dát na FAT32

nebo můžeš přes media server(je i nějakej kterej to *.mkv konvertuje rovnou do přijatelnýho formátu PS3jkou)

Odkaz ke komentáři

• 0

Stáhni si tenhle program na stream http://ps3mediaserver.blogspot.com/ a dál si stáhni tohle,aby jsi to mohl překonvertovat a zanechat zvuk s obrazem ve stejné kvalitě http://www.videohelp.com/tools/mkv2vob ... oba dva programy jsou jednoduché ,,, Ps3 media nainstaluješ do pc a budeš mít všechny věci v ps3 ...

A mkv2vob ,, je jednoduchý program,který konvertuje velice rychle, nejlepší způsob ,,

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu