Sleepy Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 ... refixacia prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Dokonceny a pridany navod na patchovanie hier pre DB 14699 s LT+ 3.0 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Je tadyto patchovani bezpecny pro live?myslel jsem ze budem potrebovat nove abgx?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Už někdo zkoušel jít na live? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Samozrejme, patchnutie cez XBC alebo PPF je "bezpecne" ako to bolo pred prichodom "ticheho update". Bany sa nerozdavali od 11/2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Je se chci zeptat některe hry mám už vypalne stačí když udělám image a patchnu to?:)Jak je so s tím abgx novym abych azse za chvili nemsušl ty xgd 3 hry palit znovu:)Jinak když budu chtít ten novy DB to mi tam dá flasher i s LT 3 dae.bin nemám:)Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 .. snad se v lednu dočkám pro Slim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Díky za post ulehčilo mi to značně práci a mohu potvrdit hry s po patchi v backup creator jedou v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 jn vsem to jde ten backup creator jen me to po te oprave prez cmd stejne pise chybu ze to nemuze najit modul ten soubor MSCOMCTL.OCX nevi nekdo jak to zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Si ten soubor stahni , treba zde : http://www.ocxdump.com/ocxfiles/M/MSCOMCTL.OCX A nakopiruj do Windows/system32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Si ten soubor stahni , treba zde :http://www.ocxdump.com/ocxfiles/M/MSCOMCTL.OCX techhle souboru sem vyzkousel nekolik ruznych a stejne to nejde furt runtime error a pak jak to aktivuju prez ten cmd tak to zas napise overte zda se binarni soubor nachazi v urcene ceste nebo pomoci ladeni zjistite zda nenastaly potize s binarnimi nebo zavislymi soubory DLL tak uz si vubec nevim rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 ten soubor nejde registrovat neni mozne ze se musi nejak odregistrovat ten co tam byl? ale jak furt to kutim a vubec nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 tak to jen na win7 dela tuhle chybu,zasrane sedmicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokakoala Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Ak by mi náhodou XBC pri spúštani vypísal chybu "Run-time error '339' Component 'MSCOMCTL.OCX' je nutné stiahnuť MSCOMCTL.OCX (stahuj tu) a nakopírovať tento súbor do:-> Pre 32 bitový Windows do C:\Windows\System32\ -> Pre 64 bitový Windows do C:\Windows\SysWOW64\ a následne klikneme na ŠTART (start) -> SPUSTIŤ (run) -> napíšeme "cmd" -> v okienku, ktoré vyskočilo NAPÍŠEME: -> Pre 32 bitový Windows "Regsvr32 C:\Windows\System32\MSCOMCTL.OCX" -> Pre 64 bitový Windows "Regsvr32 C:\Windows\SysWOW64\MSCOMCTL.OCX" z http://www.flashxbox.sk/lt3-3.0-c4eva-xmas-add-ap-replay-sector-to-the-xgd3-games-topology-data-patch-ap/#preco_patchnut_lt30 7micky jsou super, jen ty neumis hledat a cist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planda Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Zdar, mám flash LT+ 2.0 a iHas mechaniku. Mám flag díky tichýmu updatu. Teďka normálně pálím hry a používám pro rozjetí updaty. Kdybych si dal LT+ 3.0, tak bych akorát nemusel hledat updaty na hry a jinak by bylo všechno při starým? Pokud bych nahodil LT+ 3.0, tak bych vsechny vypaleny novy XGD3 hry mohl hodit do kose? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokakoala Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 jo mohl, ale zase zalezi jestli chodis na live. pokud ne je pro tebe prechod na 3.0 zatim zbytecny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planda Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Na livu nehraju, jen tam nekdy skocim stahnout nejaky updaty. Kdyz tedka pujdu na live a stahnu nejnovejsi dash, ztrati se mi flash? Nebo je to vsechno bez problemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOmas1468624983 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Ne,prave s win 7 aspon v mem pripade to neni kompatibiln,zkusil sem na xp a jede to,jako dycky vse na xp jede ty 7 me nekdy dost serou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathy Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Když si updatnu na nový metro dashboard z flashky, nahraje se mi i tichý update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANO1468625142 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Hele chlapi, XBOX mám flashnutý na LT+v3.0, nový dash, postupoval jsem podle návodů patchování i vypalování, ale hry(XGD3) nejdou naistalovat na HDD a občas to háže chybu, při které se restartuje celý XBOX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANO1468625142 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Jediné co tuhle situaci vyřeší, je prej nová vypalovačka iHAS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANO1468625142 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Kurde lidi odpoví mi někdo, je někdo ve stejné situaci, nebo to všem jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 2DANO: Mám stejnej problém, mám LT 3ku, forzu jsem presmahnul patchnutou... forza se rozjede, ale po chvilce klekne, takze to asi fakt bude chtit iHas to je pekne na dve veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorke1988 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Čau všichni, mám takový problém. Hra šla patchnout bez problémů (NFS Run). Ale už při vypínání Backup creatoru mi to psalo něco o neshodě. Když jsem dal vypalovat přes Img Burn (mám iHas) vypálení proběhlo bez problémů, ale při testování vypáleného disku (verify) mi to házelo jednu nalezenou chybu za druhou. U 7% už jich bylo cca 8. Nevíte v čem může být problém? Když jsem před tím vypaloval neopatchované Xgd3 hry nikdy jsem problém s verify neměl. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlhos2 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Ahoj.chtel bych se zeptat:mame Xbox 360 arcade LT+3.0 dash. 2.0.14699.0 na live nechcem chodit tak sem se chtel zeptat zda staci patchnout a vypalit normalne jak doteraz pres inburn nebomohl by mi nekdo poradit?jsem zacatecnik a syn porad otravuje ze chce hru Saints Row 3.diky predem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.