Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Flash LT+ 3.0 pre FAT a SLIM bol VYDANY! Ako sa patchuju hry pre 14699 DB ?

Recommended Posts

• Odpovědi 160
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Si ten soubor stahni , treba zde :

http://www.ocxdump.com/ocxfiles/M/MSCOMCTL.OCX

techhle souboru sem vyzkousel nekolik ruznych a stejne to nejde furt runtime error a pak jak to aktivuju prez ten cmd tak to zas napise overte zda se binarni soubor nachazi v urcene ceste nebo pomoci ladeni zjistite zda nenastaly potize s binarnimi nebo zavislymi soubory DLL tak uz si vubec nevim rady

Odesláno
Ak by mi náhodou XBC pri spúštani vypísal chybu "Run-time error '339' Component 'MSCOMCTL.OCX' je nutné stiahnuť MSCOMCTL.OCX (stahuj tu) a nakopírovať tento súbor do:

-> Pre 32 bitový Windows do C:\Windows\System32\

-> Pre 64 bitový Windows do C:\Windows\SysWOW64\

a následne klikneme na ŠTART (start) -> SPUSTIŤ (run) -> napíšeme "cmd" -> v okienku, ktoré vyskočilo NAPÍŠEME:

-> Pre 32 bitový Windows "Regsvr32 C:\Windows\System32\MSCOMCTL.OCX"

-> Pre 64 bitový Windows "Regsvr32 C:\Windows\SysWOW64\MSCOMCTL.OCX"

z http://www.flashxbox.sk/lt3-3.0-c4eva-xmas-add-ap-replay-sector-to-the-xgd3-games-topology-data-patch-ap/#preco_patchnut_lt30

7micky jsou super, jen ty neumis hledat a cist

Odesláno

Čau všichni, mám takový problém. Hra šla patchnout bez problémů (NFS Run). Ale už při vypínání Backup creatoru mi to psalo něco o neshodě. Když jsem dal vypalovat přes Img Burn (mám iHas) vypálení proběhlo bez problémů, ale při testování vypáleného disku (verify) mi to házelo jednu nalezenou chybu za druhou. U 7% už jich bylo cca 8. Nevíte v čem může být problém? Když jsem před tím vypaloval neopatchované Xgd3 hry nikdy jsem problém s verify neměl. Díky moc

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu