Somos Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 jasně palím na verbatimky MMk-003 nevim kde je problem když to ostatnim jede jen me ne... kamoš ma stejny flash dash vše nevim už... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 jasně palím na verbatimky MMk-003 nevim kde je problem když to ostatnim jede jen me ne... kamoš ma stejny flash dash vše nevim už... Jestli i to, co vypálíš ty, tak tobě nejede a kamarádovi jo, tak je chyba u tebe v xboxu. Nejspíš výměna laseru pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasx Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Jsem s toho jelen mám LT3 stáhl jsem NHL12 projel abx na fix3 a hra jede zkusil jsem NFS pursuit vím že je ap25 projel jsem ji abx ten doplnil topo data já jsem doplnil ssv2 a je vše zelené .Spustím hru a xbox píše unsupported disk co s tím moc dík za odpověď.Dash mám 13604. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 NFS je XGD3 hra, máš vypalovačku iHAS s burner max? Pokud jo, vypaluješ na Verbatim? Pokud jo, zkusil jsi projet hru v KProbe2, aby jsi zjistil, jak dobře je vypálená? Nic jsi v podstatě nenapsal, od čeho se odpíchnout.http://www.ixtreme.net/open-forum/17835-how-i-burn-check-xgd3-using-imgburn-2-5-6-0-kprobe-2-a.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasx Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Ahoj je to XGD2 ap25 hra je to need for speed hot pursuit vždy mi šla před flashem na LT3 ale jak píšu mám LT3 dash 13604 projetá posledním abx a píše unsupported disk páliím jen na Verbatim jestli to nemůže být třeba tím dashem jestli abx nedodává topo data třeba pro dash 14699 a ten nemůžu nikde najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 NFS Hot Pursuit je XGD2 AP25. Ovšem co je špatně to netuším :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 A jo, moje chyba, spletl jsem si to NFS: RUN. Topologický data jsou už pro všechny dashboardy univerzální, takže jestli jsi to projel v abgx, tak ty máš určitě dobře. Možná akorát zkusit znovu vypálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasx Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Ještě mně napadá kdyby tam nebyl LT3 ale LT2 tak by se to mohlo takhle chovat mate mně ta hra NHL 12 co jede ale ta neni AP25 takže by jela i na LT2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasx Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Tak mi to nedalo nevim kde jsem prisel ze mam LT3 flash jsem delal 11.11.2011 a myslim ze LT3 v tu dobu nebyl muze mi to nekdo potvrdit.Jsem cetl ze abx 1.06 osetruje hry pro LT3 tim by se to vysvetlilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 janse ze ne na fat vylez lt3 myslim na stedrej den na slim az po novym roce mas lt 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Pánové, chtěl bych vás požádat, aby jste začli psát srozumitelně ! Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.