lukass.petr Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Ahoj, koupil jsem si PSP 1004 (ten nový model) a chci se zeptat jak do nej dostanu hry stazene z internetu. Potrebuji vedet jestli na to je potreba nejaky program nebo staci jen dat na SD kartu? Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 25, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 PSP 1004 je nový model asi 7 let. Takže to moc nechápu. Jinak se stačí podívat do tutorialu, ujistit se co máš za PSP + FW a poté co k tomu potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Týpek beztak myslel E1004 :D Hoď tam FW 6.60 a nainstaluj 6.60pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukass.petr Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Jo jo myslel jsem E1004, a jak tam dam firmware a co je to to 6.60pro? Je to můj první playstation takže nevím jak na to. A jakou paměťovou kartu byste mi doporučili? Prosím kdyžtak link. Děkuji předem za odpověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Pokud nemáš paměťovku nic nemůžeš udělat :D Kolik gb chceš? Např http://www.alza.cz/sony-memory-stick-pro-hg-duo-hx-16gb-d269727.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukass.petr Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Asi budu kupovat tu cos mi tam dal link, ale jen 8gb, to mi bude stačit. Napíšeš mi prosím nejaký ten postup jak tam dat ten firmware atd. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 No staci kliknout o sekci vedle - tutorialy, a vis vse potrebne. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukass.petr Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Porad nevim jak na to.... Moc ty navody nechapu. Potreboval bych to nejak polopate. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Zde mas navod , musi to pochopit snad kazdy http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Nedavej si tam hlavne permanent nebo si znicis pspcko . Dej tam ten docasny 6.60 PRO-B10 Pro tebe plati tento postup : Instalace 6.60 PRO: Funkční na PSP - 1000 / 2000 / 3000 a PSPgo (modely 01g, 02g, 03g, 04g, 05g, 07g, 09g, 11g) instalaci provádějte přímo z oficiálního fw. 6.60 rozbalte archiv 660PRO-B10.fix1.rar zkopírujte PROUPDATE a FastRecovery do složky PSP/GAME/ spusťte 6.60 PRO-B Updater instalaci potvrďte tlačítkem X nyní máte 6.60 PRO-B10 Custom Firmware Po každém vypnutí, nebo tvrdém restartu PSP budete muset vždy znovu spustit 6.60 PRO-B10 pomocí 6.60 PRO-B FastRecovery Nejdriv updatni jeste pred tim na oficialni fw 6.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mattass Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Ahoj,jsem na tom stejně,tohle jsem pochopil a udělal,jenže nevím jak pak spustit ty iso nebo cso hry? Vím že je to hloupá otázka ale vážně si nevím rady :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Pokud máte zájem o lash klikněte na ikonu pod tímto textem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Ahoj,jsem na tom stejně,tohle jsem pochopil a udělal,jenže nevím jak pak spustit ty iso nebo cso hry? Vím že je to hloupá otázka ale vážně si nevím rady :-DNo jak asi :D normálně najedeš do game (obrázek gamepadu) tam najedeš na memorystick, zmáčkneš X, najedou ti hry, ty si nějakou vybereš a zmáčkneš X. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukass.petr
Ahoj, koupil jsem si PSP 1004 (ten nový model) a chci se zeptat jak do nej dostanu hry stazene z internetu. Potrebuji vedet jestli na to je potreba nejaky program nebo staci jen dat na SD kartu? Dekuji moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.