u2men Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Ahoj, koupil jsem v aukci PSP 3004 v pěkném stavu a kompletním balením ale zřejmě bricklé. Při startu se zasekne na Sony Computer Entertainment a dál nic, PSP mi přišlo bez paměťové karty, je nějaká možnost že bych ho mohl opravit? Jsem celkem pokročilý v těchto věcech (např. iDevices), teď jsou ale svátky a tak nemám čas něco hledat na netu.. Je to pro malého bratrance. Popř. pokud by to někdo z Pardubického kraje zvládl za rozumnou cenu opravit, klidně bych i přijel. Díky PETT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Ahoj, neboj není bricklé, pokud by bylo bricklé, tak by se vůbec nezaplo. Zkus vytáhnout paměťovku a zapnout to bez ní, paměťovku naformátuj nebo zkus při zapínání podržet R, jestli se dostaneš do recovery menu, pokud ano, tak najeď do plugins, memory stick a tam povypínej všechny pluginy a pak zase naformátovat paměťovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xiME Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 .... PSP mi přišlo bez paměťové karty ... Zkus vytáhnout paměťovku a zapnout to bez ní, paměťovku naformátuj nebo zkus při zapínání podržet R :D :D No, zkus ho celé restartovat a když to nepomůže, tak mi napiš osobku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.