Bananovy JOe Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Dá se na PSP pouštět You Tube ..?? ;) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Nedají. Nikdy se moc dobře nedaly. A ani se asi nebudou dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Nedají. Nikdy se moc dobře nedaly. A ani se asi nebudou dát. Když už naháníš příspěvky, tak aspoň odpovídej pravdivě :D. jinak k tématu.... dají,ale je to nic moc a douho se to načítá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Hele já nenaháním příspěvky, mě je jedno kolik jich mám, na fóru nejsem kvůli příspěvkům, ale kvůli tomu abych poradil, odpovídám pouze k tématu (pouze jsem to myslel, jako že se nedají pouštět videa). Jo a jestli myslíš Gotube, tak ten už dávno nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejwatko Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Gotube funguje porad!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xiME Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Mě osobně to šlo i s videi, ale teď už je to nanic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 GoTube prý jde s nějakým novým playlistem,ale nenačetlo mi to ani jedno video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.