asad Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 čau,nevíte někdo,jestli se dají z netu stáhnout DLCka? třeba do mafie,ezia atd,díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 No, ty které vyšly v obchodech, tak ty normálně na netu najdeš a jely by ti. Například ty dva DLC do Mafie II a tím toho Ezia si asi myslel AC Brotherhood a to není DLC...ale normálně plnohodnotný díl - pokud si myslel AC B, tak ten taky normálně stáhneš (to ani není žádný DLC). Něco najdeš, ale je toho hrozně málo... Na to co vychází na xlive, musíš myslím mít JTAG konzoli. Ale konkrétně ta Mafia II a AC normálně jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 jj,já právě myslel do AC2 tu sekvenci 13 a do BH leonardovo zmizení,akorát sem si teď všiml,že mi po tom TU ACB vůbec nerozjede(ACR ale jo,což je divné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Ty co nevychází normálně k dostání v obchodech, tak jsou k sehnání jen na xbox live. Takže ty DLC do BH na netu nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 sem si teď všiml,že mi po tom TU ACB vůbec nerozjede(ACR ale jo,což je divné) Assassins Creed Brotherhood je AP 2,5 hra kterou musis mit patchnutou (pokud nemáš hoodně stary dashboard) a Assassins Creed Relevations je ,,normalní,, hra ,,pouze,, s xgd3 ochranou a na tu zadny patch nepotrebujes (pokud na tve konzoli neprobehl tichy update a nemas flash LT 3.0) ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.