zator Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Kluci potreboval bych poradit.Potahnul sem hry v cz GOW3 a RAGE(uz driv)mam rgh..vsechno udelam jak mam hra se mi pusti a pr:GOW3 zacatek hry ok..kecam s nakou zenskou..pak uvidim svyho otce a mam branit schody vsechno de ok strilim ukaze se velkej pavouk pak ulitne dostrilim dalsi nepratele a pak se nic nedeje.Ja muzu vsechno(strilet chodit)ale jako by to nevedelo ze sem vsechny postrilel a nenahodi se dalsi checkpoit bo co(tak mi to pride).A u Rage taky vsechno de v poho.Dostanu se az do ukrytu duchu poresim asi 5 banditu a pak mi chytnou za nohy, vytahnou bla bla a roztoci.V tu chvili mi zacne blbnout zvuk pak je tma a v dalsi sekvenci do me pichne bandita nuz a pak cerna obrazovka a konec:(nic se nedeje.Jen slysim bzucet mouchy.Nevite nekdo cim by to mohlo bejt?Jestli spatnej release nebo ja nevim:( kdyztak dik za info. EDIt:rage uz zase zatim jede ale gow3 furt to samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.