dany_ Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 tak uz sem na to prisel! VSE bylo nastaveno dobre, jen me napadlo to presunout na origo Xbox Disk a uz to funguje.. z externiho dlc nefunguje. díky všem za pomoc a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Pošlete mi prosím odkaz z kama stáhnu nějaký ten novější yaris swap..Sice jsem tenhle DLC rozjel ale díky tomu že jste tu napsali kde přesně to mám nahrát. Mám starší yaris swap a když načtu to DLC tak mi to sice načte ale tu správnou cestu nenašlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 zkus connect manager a tam vyber jenom add-on do hry a automaticky to nahraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkimitkiy Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Title_update si FSDcko taha z http://marketplace.jqe360.com/ - je to v nastavenich, kdyz se podivas... Takze ja to vyresil nasledovne.Samotnou hru jsem vyextrahoval pomoci Xbox Image Browser a nakopiroval na interni disk Xboxu (slo by i pres Iso2God, ale kvuli uspore mista jsem zacal pouzivat Xbox Image Browser). DLC jsem take vyextrahoval pres Xbox Image Browser a pote jej nacetl v Yaris Swap. Nasledne jsem obsah slozky content\0000000000000000\FFED2000\FFFFFFFF\ nakopiroval do Hdd1:/Content/0000000000000000/5454087D/00000002/ v Xboxu. Kam soubory patri je videt prave v Yaris Swap po nacteni v seznamu souboru, sloupec "Original Directory". DLC jsem ani v Yaris Swap nijak neupravoval. Pouzil jsem jej jen na to abych videl kam patri. Poslednim krokem je stazeni Update hry (detail hry (Y - Options) / Manage Title Updates / Download TUs). Mimochodem vite nekdo odkud se TU stahuje ? Predpokladam, ze z Live to nebude kdyz jej mam v konzoli zakazany a profil nemam do Live prihlaseny. Diky Domi_CZ za nakopnuti ... Yaris Swap mi pomohl abych videl kam soubory patri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 1. Otevřeš si Yaris Swap 2. Klikneš na tlačítko Go To Folder 3. Vybereš cestu k rozbalenému DLC DVD - stačí vybrat cestu do složky "content" (do té, která ti vznikla extrahováním přes Image Browser) 4. Ve spodní části programu Yaris Swap se ti načte daná hra u které uvidíš položku "Original Directory" a podle toho přejmenuješ a vložíš složku s DLC packem jakou položku a co přejmenuju a kam vložim vůbec nevim co a kam dát , hru Mafie2 mam přes iso2god a DLC přes xbox image borowser poradte někdo jak to tam dát abych to pochopil i já popřípadě by se hodil nějakej obrázkovej návod nebo video díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Programem Xbox-Image-Browser vyextrahovat iso soubor Mafia II DLC (např. na plochu,tam si udělej složku,tak do ní). V téže složce se vytvoří i složka "content" V této složce se proklikejte až k 7 souborů. Tyto soubory se budou potřebovat v dalším kroku. Další krok je programem Horizont a USB flash disku,který necháme zformátovat v xboxu 360. Na naformátovanou flešku,přes program Horizont nakopírujeme všechny soubory (7 souborů z content).Z flešky v Xbox 360 menu dáme volbou MOVE a vložíme všechny na interní paměť.Hlavně si pak stáhnete aktualizace-Title Update na Mafii. Rychlí a myslím, že jednodušší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul84 Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Ahoj,mam takový problém.DLC sem nahral,ve hře je všechny vidím,ale nejdou spustit píše že to chce nejaktualnější verzi hry.Když dam update hry v menu tak to neudělá nic,jen tam je prázdna tabulka bez obsahu... Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 aktualizaci musis stahnout. Pak pres flesku naformatovanou z xka nainstalujes aktualizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davca1 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 (upraveno) Skvělí návod . Upraveno Leden 10, 2014 uživatelem davca1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrousek Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 aktualizaci stáhnout Kde ??? Máš pls odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrousek Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 [h=2][/h] aktualizaci musis stahnout. Pak pres flesku naformatovanou z xka nainstalujes aktualizaci. aktualizaci stáhnout Kde ??? Máš pls odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beca Odesláno Březen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2016 Prosím kde stáhnu aktualizaci? Mě to totiž přes xbox nejde. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobeeek Odesláno Duben 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2017 Ahoj lidi, mohli by jste mi prosím poradit nějaký odkaz kde bych mohl stáhnou mafii 2 v češtině na rgh xbox 360? ( mám na mysli i DLC) moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.