Derno Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 chtěl bych si koupit ps3 a hrát na něm stažený hry a tak se chci zeptat jestly budu potřebovat nějaký novější dongle nebo mi stačí jen CFW ?? ppřípadě co když koupím konzoly s vyšším FW je problém s downgrade ?? Děkuji za Odpovědi...Derno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 europan Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 mas 115 prispevkov a pises tu p..... zacni konecne citat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 chtěl bych si koupit ps3 a hrát na něm stažený hry a tak se chci zeptat jestly budu potřebovat nějaký novější dongle nebo mi stačí jen CFW ?? ppřípadě co když koupím konzoly s vyšším FW je problém s downgrade ?? Děkuji za Odpovědi...Derno Problém je v očiach. Stačí čítať. Konzoly sa predávajú s fw 3.60 a vyšším takže si odpoveď doplň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Derno
chtěl bych si koupit ps3 a hrát na něm stažený hry a tak se chci zeptat jestly budu potřebovat nějaký novější dongle nebo mi stačí jen CFW ?? ppřípadě co když koupím konzoly s vyšším FW je problém s downgrade ??
Děkuji za Odpovědi...Derno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.