Jordis Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Zdravím, Měl bych prosbu, dostal jsem k vánocům nový ps3 320g a chtěl bych si stahovat hry na počítači a vložit je na hdd a hrát je. Nikde nemůžu najít pořádný návod jak to udělat. Prosím o pomoc. Jak to udělat. Třeba jen návod. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Lépe řečeno, jsi nikde ani pořádně nehledal. Zrovna zde na fóru se návodů a rad válí docela dost a kdyby sis dal tu práci, našel bys je. Nakonec, oficiální návod je přímo připíchnutý v příslušné sekci. http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jordis Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Díky moc !, už hodinu tady hledám a je pravda že jsme našel návody ale nejsem si nikdy jistý co to přesně je a ták. :D Ještě bych se chtěl zeptat jestli je možné po dokončení toho "hacku" hrát hry které si zakoupím např. Battlefield 3 online děkuji moc :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Popravdě, nejsem si moc jistý, zda vůbec CFW spustíš. Jaký máš FW v konzoli? Dnes se už nové konzole s potřebným FW téměř neseženou. Nicméně, i kdyby ano, s CFW není možnost hrát on-line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jordis Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Aha, no jestli FW znamená operační systém tak ten se mi updatoval při spuštění konzole na verzi 4.. Jestli to tak chápu, tak když chci hrát i něco online co jsem si koupil nesmím mít žádný hack nebo jailbreak že? Jinak děkuji za rychlou odpověď jste hodný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Pokud si nahrajete CFW, tak hrat online je vyloucene. Ano, FW je verze operacniho softwaru. - Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 :lol: No tak jestli jsis to updatoval na nejnovejsi 4.00 tak se s hranim stazenych her z netu rozluc , protoze to jde jen na FW 3.55 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Ano, FW opravdu znamená operační systém. Bohužel, 4.00 je příliš vysoký, na tento FW nejde nahrát CFW. Sice existuje možnost, jak to obelstít, ale je to nákladná záležitost a vyžaduje zásah do konzole (tedy záruka pryč). Hraní on-line: prostě a jednoduše, s CFW se nedá ani připojit k PSN. Takže samozřejmě nic, co to vyžaduje nefunguje. Pokud je zakoupený obsah, který se dá hrát v off-line režimu, pak samozřejmě půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jordis Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Aha :D :D Díky, A existují prý nějaké flashky co to dokážou při vložení do ps3 na tu dobu hacknou a dá se to pak hrát ty hry co si tam stáhneš a když to vyndáš tak to je potom v normálu. Je to pravda ? :D Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Jojo tohle bylo ale jeste u 3.41 fw , takze fakt no... proste... smula... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jordis Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Aha,.. :D Díky moc všem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Haluzinho Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Zdar chlapi, mám stejnou otázku co tady borec přede mnou, jenomže já mám Fw 3.66. A návod ve druhém příspěvku je pouze na 3.55. Problém je že tomu vubec nerozumim, jen chci prostě nějakej návod, protože hry za litr si kupovat nehodlám. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 "No tak jestli jsis to updatoval na nejnovejsi 4.00 tak se s hranim stazenych her z netu rozluc , protoze to jde jen na FW 3.55" Odpověď romena, čemu přesně na ní nerozumíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jordis
Zdravím,
Měl bych prosbu, dostal jsem k vánocům nový ps3 320g a chtěl bych si stahovat hry na počítači a vložit je na hdd a hrát je. Nikde nemůžu najít pořádný návod jak to udělat.
Prosím o pomoc. Jak to udělat. Třeba jen návod.
Díky moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.