Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

hUAWEI SONIC U8650


KOSScz

Otázka

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj. Vidím, že moc reakcí na dotaz nebylo, proto jsem se rozhodl napsat byť přesně tento model nevlastním. Mám huawei u8500, což je telefon podobných parametrů. Nemá oproti sonicu akcelerátor grafiky. Nemůžu potvrdit to co píše Maverickone. Telefon byl původně s OS froyo 2.2.2. Byl celkem svižný a na to k čemu ho používám, tak dostačující. Prohlížení webu, komunikace IM, GPS (sygic i google maps navigace bez problémů). Něco se na tom dá i zahrát, ale třeba angry birds bylo tak tak. Zpracování telefonu mne hodně překvapilo. Velice přesné, nic nevrže, neprohýbá se, vše sedí tak jak má. Display je dobře čitelný i na slunci, a vypadá celkem jemně a má pěkné podání barev. Kamenem urazu je výdrž baterie, ale není o nic nižší než u mobilů co mají kamarádi (motorola milestone 2, blade).

Dal jsem za něj v před pár měsíci 2700 a myslím, že lépe v té době koupit nešlo.

Sonic by na tom měl být lépe než můj u8500. Pokud to bude telefon na telefonování a občas na krácení času někde v MHD atd, tak by měl vyhovovat. Pokud by to měla být herní konzole, asi by se chtělo podívat jinam.

p.s. nedávno jsem vyměnil Froyo za gingerbread, alternativní romku od cyanogen a telefon už samotnou instalací velice zrychlil. Odezva je objektivně lepší, na virtuální klávesnici se lépe píše (lépe ignoruje zjevné překlepy) atd...

ale je to můj první android. Kdybych byl zmlsaný androidy vyšší třídy, možná bych mluvil uplně jinak. Zatím spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu