Mušák Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Do tehle hry jde vložit čeština.Já na to nemám čas. Má to jeden háček.Musí to mít stejný počet i po přeložení. Tak pokud někdo chce, pošlu mu návod jak na to + programy.Většinou je všecko kradší než Angličtina, tak je to v pohodě. Dá se říct, že se jenom přepisuje.Není potřeba žádná znalost PC ani Angličtiny. Tady je screen, jak by se to "přepisovalo" : Myslím, že někdo kdo píše normálně, tak to zvládne za 7-8 hodin. A screeny z ps2 emulatoru : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 27, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Muzu se zeptat, k cemu to je dobre ? - Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Podle mě k ničemu, protože se musíš s překladem trefit do stejnýho počtu znaků jako má angličtina, nefungujou háčky ani čárky a často je taky třeba začít hru v angličtině, uložit a pak teprv přepnout na češtinu jinak se to celý sekne. Příliš mnoho komplikací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 kotyz85 : Hru nemusíš začít v angličtině a nesekne se ti to.To bylo jenom u GTA III a VC.To jsem dělal taky.:D Háčky a čárky mě jsou jedno.Počet znaků se taky dá skousnout.Podívej se do download sekce, ty 2 lego dily jsou taky tak prepsane a je to v poho. I když celkem umím anglicky, tak radši hraju v češtině. Chceš s tím pomoct ? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 No neřikam tuhle, ale už sem takovej postup viděl u jinejch počeštěnejch her. Nebo bylo třeba při spouštění držet nějaký tlačítka aby to fungovalo. To se liší kus od kusu. Ale často v tom bejvá nějakej malej háček. Než takovou češtinu to radši žádnou. Jo ale kdyby někdo přeložil Shining Tears který jsou jenom v japonštině do angličtiny (to se stane spíš než že někdo udělá češtinu), to bych už dokázal ocenit. Ale muselo by to bejt i s ovládánim a nastavenim, samotný dialogy by byly naprd když bych ani nevěděl jak začít novou hru :-D Pomoct ani ne, já přeložim jenom tu a tam nějakej program (nebo spíš předělam už existující a nevyhovující překlad). Zatim sem udělal češtinu na SMS a OPL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Pokud chceš, tak se ti na tu hru podívám a můžeš si ji přeložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 To bych jí nejdřív musel mít, sem jí ani nestahoval, když sem zjistil že to vyšlo jenom v Japonsku a neexistuje jiná verze než japonská :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.