BigS Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Ahoj, chtěl bych se zeptat zda když mám flash tak jestli musím po každém update dashboardu,nebo jestli není nějaká jiná alternativa.Popř.jestli není nějaký flasher z Pardubicka.Protože se mě fakt nechce kupovat hry za 1000,-. Moc tomu nerozumím tak prosím trochu trpělivosti. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Kdyby jsi aspoň napsal jaký flash a jaký dash máš, teď byl akorát jen jeden dash, který smazával flash ale to už je několik měsíců zpátky a nevím jaký máš dash tak ti neporadím. Když tak si ještě něco přečti o RGH - to by byla druhá nejlepší možnost v této době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigS
Ahoj,
chtěl bych se zeptat zda když mám flash tak jestli musím po každém update dashboardu,nebo jestli není nějaká jiná alternativa.Popř.jestli není nějaký flasher z Pardubicka.Protože se mě fakt nechce kupovat hry za 1000,-.
Moc tomu nerozumím tak prosím trochu trpělivosti.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.