BigS Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Ahoj, chtěl bych se zeptat zda když mám flash tak jestli musím po každém update dashboardu,nebo jestli není nějaká jiná alternativa.Popř.jestli není nějaký flasher z Pardubicka.Protože se mě fakt nechce kupovat hry za 1000,-. Moc tomu nerozumím tak prosím trochu trpělivosti. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dupenka Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Kdyby jsi aspoň napsal jaký flash a jaký dash máš, teď byl akorát jen jeden dash, který smazával flash ale to už je několik měsíců zpátky a nevím jaký máš dash tak ti neporadím. Když tak si ještě něco přečti o RGH - to by byla druhá nejlepší možnost v této době. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
BigS
Ahoj,
chtěl bych se zeptat zda když mám flash tak jestli musím po každém update dashboardu,nebo jestli není nějaká jiná alternativa.Popř.jestli není nějaký flasher z Pardubicka.Protože se mě fakt nechce kupovat hry za 1000,-.
Moc tomu nerozumím tak prosím trochu trpělivosti.
Díky
1 answer to this question
Recommended Posts