Brain32 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Dobrý den, Mám dotaz stáhnu jsem hru Forza Motorsport 4, která má 15.7GB a je rozdělena na 2 DVD... To mám každé to DVD vypálit tedy zvlášť na 2 dvouvrstvé DVD a jak se to pak bude instalovat? Děkuji. Nechci to udělat špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =Trolik= Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Ano, musis vypalit 2DVD DL, ale pozor, zrovna Forza delala problemy pokud tedy mas LT+ 3.0 tak uz se te to asi netyka ale pokud ne tak to musis palit na upravene mechanice IHAS, jinak ti bude hra hazet chybu. Potom normalne nainstalujes hru z prvniho DVD na hdd xka a pustis hru a budes tam mit volbu na instalaci pridavku z druheho DVD, to das a vymenis dvd v mechanice a ono se to samo doinstaluje. Ten druhy disk je jen jako DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Brain32
Dobrý den,
Mám dotaz stáhnu jsem hru Forza Motorsport 4, která má 15.7GB a je rozdělena na 2 DVD... To mám každé to DVD vypálit tedy zvlášť na 2 dvouvrstvé DVD a jak se to pak bude instalovat? Děkuji. Nechci to udělat špatně.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.