Brain32 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2011 Dobrý den, Mám dotaz stáhnu jsem hru Forza Motorsport 4, která má 15.7GB a je rozdělena na 2 DVD... To mám každé to DVD vypálit tedy zvlášť na 2 dvouvrstvé DVD a jak se to pak bude instalovat? Děkuji. Nechci to udělat špatně. Citovat
0 =Trolik= Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2012 Ano, musis vypalit 2DVD DL, ale pozor, zrovna Forza delala problemy pokud tedy mas LT+ 3.0 tak uz se te to asi netyka ale pokud ne tak to musis palit na upravene mechanice IHAS, jinak ti bude hra hazet chybu. Potom normalne nainstalujes hru z prvniho DVD na hdd xka a pustis hru a budes tam mit volbu na instalaci pridavku z druheho DVD, to das a vymenis dvd v mechanice a ono se to samo doinstaluje. Ten druhy disk je jen jako DLC. Citovat
Otázka
Brain32
Dobrý den,
Mám dotaz stáhnu jsem hru Forza Motorsport 4, která má 15.7GB a je rozdělena na 2 DVD... To mám každé to DVD vypálit tedy zvlášť na 2 dvouvrstvé DVD a jak se to pak bude instalovat? Děkuji. Nechci to udělat špatně.
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.