Brain32 Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Dobrý den, Mám dotaz stáhnu jsem hru Forza Motorsport 4, která má 15.7GB a je rozdělena na 2 DVD... To mám každé to DVD vypálit tedy zvlášť na 2 dvouvrstvé DVD a jak se to pak bude instalovat? Děkuji. Nechci to udělat špatně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 =Trolik= Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Ano, musis vypalit 2DVD DL, ale pozor, zrovna Forza delala problemy pokud tedy mas LT+ 3.0 tak uz se te to asi netyka ale pokud ne tak to musis palit na upravene mechanice IHAS, jinak ti bude hra hazet chybu. Potom normalne nainstalujes hru z prvniho DVD na hdd xka a pustis hru a budes tam mit volbu na instalaci pridavku z druheho DVD, to das a vymenis dvd v mechanice a ono se to samo doinstaluje. Ten druhy disk je jen jako DLC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Brain32
Dobrý den,
Mám dotaz stáhnu jsem hru Forza Motorsport 4, která má 15.7GB a je rozdělena na 2 DVD... To mám každé to DVD vypálit tedy zvlášť na 2 dvouvrstvé DVD a jak se to pak bude instalovat? Děkuji. Nechci to udělat špatně.
1 answer to this question
Recommended Posts