budaa Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Ahoj, jsem naprostý začátečník s Xboxem,potřeboval bych poradit,jak propojit HDD z xboxu s PC tímto kabelem,když ho připojím k pc,tak ten ho nevidí, rád bych si tam přesouval hry a nevím jak. jestli někoho rozčílim,tak se omlouvám předem Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Tak jak si myslíš, že to funguje, to nefunguje. Hry nemůžeš nahrávat jen tak na HDD. Pokud máš flash musíš hru vypálit na DVD, jedině pokud by jsi měl RGH mohl by jsi nahrávat hry přímo na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budaa Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 koupil jsem tento Xbox 360, J.T.A.G, 500GB,DB13599,Freestyle Dash-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 V tom případě si pročti sekci JTAG/RGH, tam se dozvíš více. http://console-forum.net/forum/207-jtag-rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
budaa
Ahoj,
jsem naprostý začátečník s Xboxem,potřeboval bych poradit,jak propojit HDD z xboxu s PC tímto kabelem,když ho připojím k pc,tak ten ho nevidí, rád bych si tam přesouval hry a nevím jak. jestli někoho rozčílim,tak se omlouvám předem
Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.