budaa Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Ahoj, jsem naprostý začátečník s Xboxem,potřeboval bych poradit,jak propojit HDD z xboxu s PC tímto kabelem,když ho připojím k pc,tak ten ho nevidí, rád bych si tam přesouval hry a nevím jak. jestli někoho rozčílim,tak se omlouvám předem Díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ravendhi Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Tak jak si myslíš, že to funguje, to nefunguje. Hry nemůžeš nahrávat jen tak na HDD. Pokud máš flash musíš hru vypálit na DVD, jedině pokud by jsi měl RGH mohl by jsi nahrávat hry přímo na HDD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 budaa Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 koupil jsem tento Xbox 360, J.T.A.G, 500GB,DB13599,Freestyle Dash-5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ravendhi Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 V tom případě si pročti sekci JTAG/RGH, tam se dozvíš více. http://console-forum.net/forum/207-jtag-rgh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
budaa
Ahoj,
jsem naprostý začátečník s Xboxem,potřeboval bych poradit,jak propojit HDD z xboxu s PC tímto kabelem,když ho připojím k pc,tak ten ho nevidí, rád bych si tam přesouval hry a nevím jak. jestli někoho rozčílim,tak se omlouvám předem
Díky za rady
3 answers to this question
Recommended Posts