ottik5 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Zdravím, První dotaz: Hrál jsem v ArcadeModu (nebo tak nějak to je) z Devil Jina. Dostal sem se až na 1st Dan a můj Devil Jin dostal místo bílých kříděl černé. První dva boje normálně bojoval s černými ale potom měl zpět bílé. Když si zapnu nějaký boj a zobrazí se mi tam výběr všech postav, tak ale na obrázku má Devil Jin stále ty černé křídla! Když chci bojovat s Devil Jinem s černými křídly, tak musím něco aktivovat? Druhý dotaz: Když jsem opustil ten Arcade a šel jsem do hlavního menu, tak se mi zobrazilo že Devil Jin dostal nějakou auru nebo tak nějak na lvl3 a v bonus games se mi otevřelo nějaký další Tutorial. Co ta aura znamená??? Ten Tutorial tam je, to jsem pochopil, ale nevím k čemu je ta aura a kde najdu jaký mam lvl atd.. Třetí dotaz: Když jsem bojoval v tom Arcade proti protivníkovi co měl 2 Kyu, tak měli kolem sebe takový efektový plášť, co to je a kde ho získám?? Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ottik5 Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Ještě jsem si vzpomněl na další otázku Čtvrtá otázka: V těch bonusových úkolech co se mi otevřeli jsou kombinace útoků, kde musím použít i nějakou Hvězdičku ( * ). Třeba útok u kombinace Heaven´s Door ta hvězda je. A na PSP žádné takové tlačítko neni, tudíž ten útok nemohu provést. Kde ta hvězda je a nebo jak to změním??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 První dotaz: když si vybíráš bojovníka skus místo křížku použít čtvereček Druhý: už je to ňákej ten pátek co sem to hrál ale někde tam si můžeš za ty prachy kupovat postavám novy oblečení a dávat ji tu auru myslím že někde v Profile nebo tak nějak Třetí: to je ta aura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ottik5 Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 aha už jsem to pochopil, díky za pohotovou odpověď. Teď mám další dotaz. 1) Kde se vydělávají nejrychleji peníze 2) Existuje nějaký program (cheat), který by mi "pomohl" nebo přidal třeba 999.999G (peněz) ? :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ottik5 Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Pořád sem hledal a hledal a jestli sem dobře pochopil, tak si "nějak" mohu přes CWCheat hrát za postavu jménem Jinpachi a ta je podle videa nesmrtelná, jak si ji dám do PSP a aby to fungovalo :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Necheatuj fuj je to ! a zvlášť v Tekkenovi kterej je jenom o mlácení :D neni to nijak zvlášť těžký -.-" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ottik5 Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Aspoň bych to zkusil :D, potřebuji si vidělat nějaké peníze a i když to hraju 4hodiny v kuse, tak to sype strašně pomalu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 za fight ti to dá aspoň 3000 v tom tekkenu to stoupá hodně rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ottik5 Odesláno Leden 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Opakuji svůj dotaz Co znamená u nějakých komb jako třeba Spinning Demon (Devil Jin) ta hvězdička? V nějakých kompech jsou hvězdy, u nějakých čárky a u jednoho i pomlčka, co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Kouknul jsem na google a prej to znamená kraťoučká pauza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ottik5 Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Hvězda nebo ta čára :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowisek Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Hele tekkena dark resurre... sem dohral cely dojo sice je to dyl ale myslim ze kdyz si das trenink a pustis si to aby ti to ukazalo nejake to kombo myslim ze to je selectem nebo nak tak, tak ti to ukaze jak se to kombo dela a kdy mas co mackat takze se podle toho lechce chytnes a pochopis co sou ty hvezdicky carky atd.. nejsem si jistej ale neni tam carka jako ze je to zacatek komba a par kombicek podtim je pokracovani jako ze v prvnim rakdu mas neco pak caru a muzes pokracovat treba o dva radky niz tim kombem a taky se ti tema znakama oznacuje ukrok dolu nebo nahoru atd... skusis si to v tom treninku z toho to pochopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowisek Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 a k tem penezum pak se ti odemkne bonus hra ve ktery se daj docela lechce vydelat prachy v nazvu je neco o penezich ted si to z hlavy nevybavim jak se to jmenuje presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Active Luky Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 myslis asi Golden rush :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowisek Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 jj presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ottik5 Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 ok, děkuji vám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.