Zample3511 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Čau, mám PSP 3004 FW 6.20 TN-C a chtěl bych ho aktualizovat na officialní FW. Lze to uskutečnit? Chci ho updatovat abych ho mohl bezpečně připojit k PS3 aniž bych dostal nakej brick, ban, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Na to sice nepotřebuješ OFW, ban nedostaneš, toho se neboj, ale aby jsi se dostal do ofw, tak stačí restartovat (dlouhé podržení vypínátka) PSP ne? Jo a rozhodně ti doporučuju přejít na 6.20 PRO B10 Permanent, protože TN C je už strašně zastaralej, nefungují na tom bez ISOLoaderu žádné hry, je nestabilní a snad na tom ani nejdou PSX hry, kdežto u PRO B10 nepotřebuješ ISOLoader, protože už je tam zabudovaný, hry fungují všechny, který kdy byly vydaný, jdou na tom PSX hry a je to nastálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zample3511 Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Vím že TN C je starý, PSP sem měl zaplý naposled před půl rokem, šlo mě spíš jen o to abych nedostal ban když ho připojím k PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 ne neboj, nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zample3511 Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 OK dík za info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zample3511
Čau, mám PSP 3004 FW 6.20 TN-C a chtěl bych ho aktualizovat na officialní FW. Lze to uskutečnit?
Chci ho updatovat abych ho mohl bezpečně připojit k PS3 aniž bych dostal nakej brick, ban, ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.