mike731 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 nejde s pskem neco udelat aby prehravalo mkv to mně docela sere treba nejaky codek nejak nahrat fakt nevim poradte prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 pres ps3 media server jdou prehravat mkv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Přes MEdia server sice přehrát jdou,ale co vím,tak FullHD filmy se sekají.Tudíž je to celkem k hovnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 no ale pokud mi je znamo, tak jina moznost, aby ps3 prehral mkv, bohuzel neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Tak jsem to včera otestoval a vše fungovalo perfektně.I filmy 1080p jeli naprosto koukatelně. Tady je link a můžu jen doporučit : http://ps3mediaserver.blogspot.com/ Jen dodám že v PS3 položka "search for media servers" normálně není,musí se povolit v "settings" ! Nebo alespoň já,ji tam normálně neměl ... Když bude mít kdokoliv nějaké otázky,klidně napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Jen bych dodal, že přes Media Server PS3 nepřehrává MKV, jedná se pouze o stream obrazu z PC. Což mně osobně přijde naprosto zbytečný, to už to z PC můžu rovnou hnát do TV a nemusím mít zapnutý ještě PS3 ;) btw přes Media server jde samozřejmě streamovat i Full HD bez sekání, záleží jen na rychlosti sítě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.