EL MARIACHI Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Neví někdo, za jde při tvormě vlastního vzhledu (téma) přemístit XMB nabídku do jiné pozice?? lákalo by mě udělat si vlastní vzhled, a přesunout nabídku dolů.. Má prosím někdo zkušenosti, a je to vůbec proveditelné?? Předem všem děkuji za názory, reakce, a návrhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 v PS3 mam asi 200 ruznych temat, jak statickych tak dynamickych a zadny z nich nema nabibku XMB posunutou, typuju ze to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geobba Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Nejde a nepůjde. S offic. FW určitě ne. U CFW nevím - na této scéně se nepohybuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EL MARIACHI Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 tak to budu muset nějak přežít.. Škoda, trochu mě tam ta lišta štve.. Každopádně děkuji za pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
EL MARIACHI
Neví někdo, za jde při tvormě vlastního vzhledu (téma) přemístit XMB nabídku do jiné pozice?? lákalo by mě udělat si vlastní vzhled, a přesunout nabídku dolů..
Má prosím někdo zkušenosti, a je to vůbec proveditelné??
Předem všem děkuji za názory, reakce, a návrhy...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.