EL MARIACHI Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Neví někdo, za jde při tvormě vlastního vzhledu (téma) přemístit XMB nabídku do jiné pozice?? lákalo by mě udělat si vlastní vzhled, a přesunout nabídku dolů.. Má prosím někdo zkušenosti, a je to vůbec proveditelné?? Předem všem děkuji za názory, reakce, a návrhy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 th0ca Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 v PS3 mam asi 200 ruznych temat, jak statickych tak dynamickych a zadny z nich nema nabibku XMB posunutou, typuju ze to nejde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Geobba Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Nejde a nepůjde. S offic. FW určitě ne. U CFW nevím - na této scéně se nepohybuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EL MARIACHI Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 tak to budu muset nějak přežít.. Škoda, trochu mě tam ta lišta štve.. Každopádně děkuji za pomoc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
EL MARIACHI
Neví někdo, za jde při tvormě vlastního vzhledu (téma) přemístit XMB nabídku do jiné pozice?? lákalo by mě udělat si vlastní vzhled, a přesunout nabídku dolů..
Má prosím někdo zkušenosti, a je to vůbec proveditelné??
Předem všem děkuji za názory, reakce, a návrhy...
3 answers to this question
Recommended Posts