Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

LED TV Problém s rychlostí

pytrs99

Otázka

Zdravim, mam novou LED TV a PS3 připojený přes HDMI-HDMI, a když hraju tak je nějak pomalejší odezva (hnu analogem a např. zbraň se otočí o chvilinku později, takže nemůžu ani pořádně zamířit), na starý tv to šlo všehno rychle. Hlavně u Battlefieldu 3 mi tohle dost vadí, nemůžu pořádně teď nikoho zabít hlavně u snipera už to vůbec nejde se trefit. Nevíte čím to je a co s tim ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Možná máš špatný hdmi kabel , mám LG LCD FULL HD 101 CM ,sice bez Led ,ale s hrou Battlefield 3 nemám problém ,při pohybu analogu se a nebo stisknutí R1 R2 NEBO L1 L2 atd , jsem nenarazil na pomalou odezvu ,,, Pomalejší odezva se pořádně projeví na online hraní ,ale to je způsobené rychlostí internetu,,,

Zkus koupit hdmi kabel pozlacené konce ve verzi 1.4 ...

Odkaz ke komentáři

• 0

no to se projevuje v multiplayeru to jo !!, rychlostí internetu to neni, pač jak píšu vejš tak přes starej av kabel to de rychle, (je to pomalý i v singlu), a myslim že tenhle kabel je dost dobrej :D : http://www.korunka.cz/video-kabely-redukce/reference-rav-110-015-hdmi-1-4-m-m-1-5m?v=497894

Odkaz ke komentáři

• 0

Měl jsem 10mb net a hrál jsem FIFA 10 .všechno jelo krásně,jenže ,když šel na pc ,tak se trhala a odezva byla katastrofální ,,vyřešil jsem to 50mb netem ,,hahah,,

Ten je dobrý ,,,, kup ho a uvidíš ,jestli ti to bude dělat,ale podle mě je to kabelem ,protože když ti to jde normálně přes AV kabel,tak nevidím jiný problém! dej potom vědět.

Odkaz ke komentáři

• 0
Měl jsem 10mb net a hrál jsem FIFA 10 .všechno jelo krásně,jenže ,když šel na pc ,tak se trhala a odezva byla katastrofální ,,vyřešil jsem to 50mb netem ,,hahah,,Ten je dobrý ,,,, kup ho a uvidíš ,jestli ti to bude dělat,ale podle mě je to kabelem ,protože když ti to jde normálně přes AV kabel,tak nevidím jiný problém! dej potom vědět.
To není o downloadu,ale o pingu"odezva internetu" na online hraní stačí i 2-3mb.100mega down se špatným pingem 100ms, je horší než 5mega s pingem 10
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu