Jump to content
  • 0

LED TV Problém s rychlostí

pytrs99

Question

Zdravim, mam novou LED TV a PS3 připojený přes HDMI-HDMI, a když hraju tak je nějak pomalejší odezva (hnu analogem a např. zbraň se otočí o chvilinku později, takže nemůžu ani pořádně zamířit), na starý tv to šlo všehno rychle. Hlavně u Battlefieldu 3 mi tohle dost vadí, nemůžu pořádně teď nikoho zabít hlavně u snipera už to vůbec nejde se trefit. Nevíte čím to je a co s tim ?

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Možná máš špatný hdmi kabel , mám LG LCD FULL HD 101 CM ,sice bez Led ,ale s hrou Battlefield 3 nemám problém ,při pohybu analogu se a nebo stisknutí R1 R2 NEBO L1 L2 atd , jsem nenarazil na pomalou odezvu ,,, Pomalejší odezva se pořádně projeví na online hraní ,ale to je způsobené rychlostí internetu,,,

Zkus koupit hdmi kabel pozlacené konce ve verzi 1.4 ...

• 0

no to se projevuje v multiplayeru to jo !!, rychlostí internetu to neni, pač jak píšu vejš tak přes starej av kabel to de rychle, (je to pomalý i v singlu), a myslim že tenhle kabel je dost dobrej :D : http://www.korunka.cz/video-kabely-redukce/reference-rav-110-015-hdmi-1-4-m-m-1-5m?v=497894

• 0

Měl jsem 10mb net a hrál jsem FIFA 10 .všechno jelo krásně,jenže ,když šel na pc ,tak se trhala a odezva byla katastrofální ,,vyřešil jsem to 50mb netem ,,hahah,,

Ten je dobrý ,,,, kup ho a uvidíš ,jestli ti to bude dělat,ale podle mě je to kabelem ,protože když ti to jde normálně přes AV kabel,tak nevidím jiný problém! dej potom vědět.

• 0
Měl jsem 10mb net a hrál jsem FIFA 10 .všechno jelo krásně,jenže ,když šel na pc ,tak se trhala a odezva byla katastrofální ,,vyřešil jsem to 50mb netem ,,hahah,,Ten je dobrý ,,,, kup ho a uvidíš ,jestli ti to bude dělat,ale podle mě je to kabelem ,protože když ti to jde normálně přes AV kabel,tak nevidím jiný problém! dej potom vědět.
To není o downloadu,ale o pingu"odezva internetu" na online hraní stačí i 2-3mb.100mega down se špatným pingem 100ms, je horší než 5mega s pingem 10