Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

LED TV Problém s rychlostí

Otázka

Odesláno

Zdravim, mam novou LED TV a PS3 připojený přes HDMI-HDMI, a když hraju tak je nějak pomalejší odezva (hnu analogem a např. zbraň se otočí o chvilinku později, takže nemůžu ani pořádně zamířit), na starý tv to šlo všehno rychle. Hlavně u Battlefieldu 3 mi tohle dost vadí, nemůžu pořádně teď nikoho zabít hlavně u snipera už to vůbec nejde se trefit. Nevíte čím to je a co s tim ?

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Možná máš špatný hdmi kabel , mám LG LCD FULL HD 101 CM ,sice bez Led ,ale s hrou Battlefield 3 nemám problém ,při pohybu analogu se a nebo stisknutí R1 R2 NEBO L1 L2 atd , jsem nenarazil na pomalou odezvu ,,, Pomalejší odezva se pořádně projeví na online hraní ,ale to je způsobené rychlostí internetu,,,

Zkus koupit hdmi kabel pozlacené konce ve verzi 1.4 ...

• 0
Odesláno

Měl jsem 10mb net a hrál jsem FIFA 10 .všechno jelo krásně,jenže ,když šel na pc ,tak se trhala a odezva byla katastrofální ,,vyřešil jsem to 50mb netem ,,hahah,,

Ten je dobrý ,,,, kup ho a uvidíš ,jestli ti to bude dělat,ale podle mě je to kabelem ,protože když ti to jde normálně přes AV kabel,tak nevidím jiný problém! dej potom vědět.

• 0
Odesláno
Měl jsem 10mb net a hrál jsem FIFA 10 .všechno jelo krásně,jenže ,když šel na pc ,tak se trhala a odezva byla katastrofální ,,vyřešil jsem to 50mb netem ,,hahah,,Ten je dobrý ,,,, kup ho a uvidíš ,jestli ti to bude dělat,ale podle mě je to kabelem ,protože když ti to jde normálně přes AV kabel,tak nevidím jiný problém! dej potom vědět.
To není o downloadu,ale o pingu"odezva internetu" na online hraní stačí i 2-3mb.100mega down se špatným pingem 100ms, je horší než 5mega s pingem 10

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu