inzulin Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Zdravym chci se zeptat stahl jsem si cod MW3 opatchoval a vypalil ale xbox po mě chce furd update bojim se že by mi to smazalo flash . Poradíte mi někdo prosim ? Smaže update flah nebo ne ? nebo jak postupovat abych hru pustil na stavajícím KINECT dashboardu ? dekuju . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Zdravym chci se zeptat stahl jsem si cod MW3 opatchoval a vypalil ale xbox po mě chce furd update bojim se že by mi to smazalo flash .Poradíte mi někdo prosim ? Smaže update flah nebo ne ? nebo jak postupovat abych hru pustil na stavajícím KINECT dashboardu ? dekuju . Záleží na tom jaký máš flash a DB nyní . To jsi nám ale nenapsal , takže ti na tvou otázku nemůžeme odpovědět . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inzulin Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 ja pravě nwm jake ma dashboard označení ale je to dashboard co přišl s kinectem . Ten co je před metro dashboarde .[h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 ja pravě nwm jake ma dashboard označení ale je to dashboard co přišl s kinectem . Ten co je před metro dashboarde . Tak s takymito diskutovat :D To ani nevies, aky mas flash v konzole??? A verzia Dashboardu sa pozera v "System info"!!!!!! No a to podstatne: MW3 je hra XGD3 a tu si bez flashu 2.0 a vyssi nezahras. Mas nizsi, tak updatom DB 13xxx a vyssi mazes flash! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inzulin Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Mám dashboard 12625. a flash mam 2.0 Hru to najde spustim ji obrazovka zčerná a pak vyjede tabulka kde to píše : This game requires an update , but update couldn t be found . (Tato hra vyžaduje aktualizaci, ale aktualizace nebyla nalezena ) To chce aktualizovat asi dashboard ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Jedině nový flash a DB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Mám dashboard 12625. a flash mam 2.0 Hru to najde spustim ji obrazovka zčerná a pak vyjede tabulka kde to píše : This game requires an update , but update couldn t be found . (Tato hravyžaduje aktualizaci, aleaktualizace nebyla nalezena ) To chce aktualizovat asi dashboard ne ? Kdo ti to flashoval na 2.0 a nechal stary Dash??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Mám dashboard 12625. a flash mam 2.0 Hru to najde spustim ji obrazovka zčerná a pak vyjede tabulka kde to píše : This game requires an update , but update couldn t be found . (Tato hravyžaduje aktualizaci, aleaktualizace nebyla nalezena ) To chce aktualizovat asi dashboard ne ? Jestli máš opravdu LT+2.0 ( to je ale podmínka) tak už se flash už nesmaže - klidně můžeš aktualizovat i na nejnovější DB . Mám to odzkoušené . Omlouvám se špatně jsem přečetl , že jsi napsal že máš flash 2.0 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inzulin Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 jo nejsem si jistej ze mám LT 2.0 je nějáka možnost to zjistit ? Jinak flashovaly tady http://www.servis-konzoli.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Jestli máš opravdu LT+2.0 ( to je ale podmínka) tak už se flash už nesmaže - klidně můžeš aktualizovat i na nejnovější DB . Mám to odzkoušené . Omlouvám se špatně jsem přečetl , že jsi napsal že máš flash 2.0 . No zapomněl jsi říct o tichém updatu,. takž emu nepojedou zase nové hry ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Žádná možnost to zjistit není . Jestli nehraješ na live , tak doporučuji místo nového flashe raději RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inzulin Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 jo jde do RGB takže klidně lock dik za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.